Telefoon: 033 2037030
Whatsapp: 06 2606 2731
Mail: klik hier

Vestigingen

Schothorst
Garietstraat 203
3013 BL Amersfoort
Openingstijden
Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09.00 - 20:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 11:00 - 20:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: op afspraak
Vathorst
Heideweg 244
3825 ZM Amersfoort
Openingstijden
Maandag: 11:00 - 20:00
Donderdag: 11:00 - 20:00Gezichtsbehandeling | Huidtherapie Amersfoort

Onze vestigingen
Schothorst
Garietstraat 203
3813 BL Amersfoort

Vathorst
Heideweg 244
3825 ZM Amersfoort
Openingstijden
Schothorst
Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09.00 - 20:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 11:00 - 20:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: op afspraak

Vathorst
Maandag: 11:00 - 20:00
Donderdag: 11:00 - 20:00033 2037030 of mail: klik hier

Behandeling:

Reinigende huidbehandeling

Veel mannen en vrouwen hebben last van verstopte poriën, mee-eters, gerstekorrels en een droge, futloze huid. Vooral na de zomermaanden kan de huid wel wat extra aandacht gebruiken. Lees hieronder wat een reinigende huidbehandeling voor jouw huid kan doen.

Behandeling
De huid wordt eerst gereinigd met een milde huidreiniger, zonder alcohol, parfum en andere irriterende ingrediënten. Het overtollige talg, de dode huidcellen en eventuele make-up worden verwijderd met een product dat geschikt is voor jouw huidtype en huidconditie.  Vervolgens wordt je huid bekeken met de loupelamp en worden onzuiverheden zoals gerstekorrels en mee-eters zorgvuldig en nauwkeurig verwijderd. Met een steriel naaldje wordt de huid ingeprikt en worden de talg en mee-eter voorzichtig uitgedrukt zonder de huid te beschadigen.

Daarna wordt de huid behandeld met een peeling. Bij Huidtherapie Eemland beschikken we over verschillende soorten peelings met elk een karakteristieke werking, zoals melkzuur voor pigment en salicylzuur voor kalmering en vermindering van (rode) vlekjes. De keuze van de peeling wordt bepaald door de huidconditie, de kenmerken van de huid en je persoonlijke wensen. Een peeling zorgt voor een snelle vernieuwing van de huid, verbetert de huidweerstand en vervaagt vlekjes en roodheden. De huid krijgt weer een frisse uitstraling.  Als afsluiting wordt er een masker en een hydraterende dagcrème op je huid aangebracht.

Resultaat
Na de behandeling kan de huid rood zijn, maar dit kunnen we tijdelijk wegwerken met Lycogel, een camouflagecrème die het huidherstel bevordert en de huid kalmeert. Tevens geven we je adviezen om het resultaat van de behandeling thuis te ondersteunen. Je bereikt een sneller resultaat met de juiste huidverzorgingsroutine.

Afspraak maken
Wil je jouw huid weer haar gezonde frisse uitstraling teruggeven? Dan is het advies om periodiek de reinigende huidbehandeling te ondergaan. Op korte termijn kun je bij ons terecht voor een intakegesprek. Dit eerste gesprek is altijd gratis en geheel vrijblijvend. We verrichten huidonderzoek, we luisteren goed naar je probleem en je wensen. Bovendien stellen we een persoonlijk behandelplan op. Alle benodigde informatie krijg je ook mee naar huis. Bij ons werken alleen HBO opgeleide en BIG geregistreerde huidtherapeuten en kun je terecht zonder verwijzing van de huisarts of medisch specialist. 
Een afspraak kun je maken door te bellen naar 033-2037030, een e-mail te sturen naar info@huidtherapie-eemland.nl of via het contactformulier.

Gerelateerde onderwerpen
Heb je interesse en wil je meer weten
over 'reinigende huidbehandeling'? Laat je gegevens achter en ik neem contact met je op voor een afspraak.
Verzenden

Behandelingen

Huidaandoeningen kunnen we met verschillende huidtherapeutische behandelingen verbeteren en verminderen. Vaak worden deze behandelingen gecombineerd om tot een nog beter en mooier resultaat te komen. Wij streven naar de beste huidzorg voor iedereen. Hieronder lees je over de verschillende behandelingen in onze praktijk.
Lees verder Acne behandeling Acne brengt vaak onzekerheid met zich mee. Velen hebben allerlei middeltjes geprobeerd, maar een blijvend resultaat laat... Lees verder Camouflage behandeling Huidaandoeningen en kleurafwijkingen van de huid kunnen als zeer storend worden ervaren en ze hebben vaak een negatief... Lees verder Coagulatie Diverse goedaardige huidoneffenheden kunnen op effectieve en nauwkeurige wijze behandeld worden zonder de omringende... Lees verder Couperose behandeling Couperose, gesprongen vaatjes of verwijde haarvaatjes. Dit zijn verschillende termen die gebruikt worden als we spreken... Lees verder Cryo behandeling Huidwratten zijn ruw aanvoelende knobbels die voornamelijk op handen en voetzolen voorkomen. Net als ouderdomsvlekken,... Lees verder Elektrisch ontharen Elektrisch epileren wordt ingezet bij de behandeling van overbeharing. Het is een effectieve behandelmethode voor het... Lees verder Laserontharing Ongewenste haargroei in het gezicht of op het lichaam is voor veel mensen een groot probleem. Het zelf... Lees verder Litteken behandeling Een litteken ontstaat als gevolg van een beschadiging van de huid in een diepere huidlaag. De huid wordt dan vervangen... Lees verder Oedeemtherapie Het lymfestelsel is ontzettend belangrijk voor ons lichaam. De lymfevaten voeren vocht af en maken onderdeel uit van ons... Lees verder Peelings Peelings zijn vloeistoffen die zuren bevatten zoals salicylzuur, melkzuur en glycolzuur. Met deze verschillende zuren... Lees verder Pigmentvlekken IPL Pigmentvlekken zijn ophopingen van pigment in de huid. Een andere naam die wij gebruiken voor pigment is melanine.... Lees verder Reinigende huidbehandeling Veel mannen en vrouwen hebben last van verstopte poriën, mee-eters, gerstekorrels en een droge, futloze huid.... Lees verder Rode huid IPL behandeling Een rode huid wordt gekenmerkt door verwijdde of gesprongen kleine bloedvaten in de huid. Dit geeft een diffuse roodheid... Lees verder SkinPen behandeling Medische microneedling is een zeer effectieve en wetenschappelijk bewezen behandeling. Het wordt ingezet bij...
Copyright © Huidtherapie Eemland 2019     Algemene Voorwaarden     Disclaimer     Privacy verklaring