Telefoon: 033 2037030
Whatsapp: 06 2606 2731
Mail: klik hier

Vestigingen

Schothorst
Garietstraat 203
3013 BL Amersfoort
Openingstijden
Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09.00 - 20:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 11:00 - 20:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: op afspraak
Vathorst
Heideweg 244
3825 ZM Amersfoort
Openingstijden
Maandag: 11:00 - 20:00
Donderdag: 11:00 - 20:00Acne behandeling | Huidtherapie Amersfoort

Onze vestigingen
Schothorst
Garietstraat 203
3813 BL Amersfoort

Vathorst
Heideweg 244
3825 ZM Amersfoort
Openingstijden
Schothorst
Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09.00 - 20:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 11:00 - 20:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: op afspraak

Vathorst
Maandag: 11:00 - 20:00
Donderdag: 11:00 - 20:00033 2037030 of mail: klik hier

Behandeling:

Acne behandeling

Acne brengt vaak onzekerheid met zich mee. Velen hebben allerlei middeltjes geprobeerd, maar een blijvend resultaat laat vaak op zich wachten. De huidtherapeutische behandeling van acne is enerzijds gericht op het onder controle van de ontstekingen en anderzijds op het zoveel mogelijk herstellen van de gevolgen ervan zoals vlekjes, littekens en roodheid. Er bestaat niet één behandeling om de acne effectief en grondig aan te pakken. Vaak is een combinatie van verschillende huidtherapie behandelingen nodig om tot een beter en mooier resultaat te komen.

De acne behandeling
Omdat acne bij iedereen anders is, wordt er een persoonlijk behandelplan opgesteld dat is afgestemd op jouw huidconditie en wensen. Tijdens het intakegesprek wordt de huid onderzocht en wordt het type acne vastgesteld. Bij een actieve, ontstoken acne is het advies om elke twee tot vier weken de huid te behandelen. Als de acne niet meer actief is, is het raadzaam om elke zes tot twaalf weken te komen voor een onderhoudsbehandeling.

Huidtherapie Eemland beschikt over meerdere behandelmethoden om de acne effectief te behandelen en om verdere huidbeschadigingen zoals acnelittekens en vlekjes te voorkomen.
 • Dieptereiniging
  Bij deze behandeling wordt de huid gereinigd met een milde huidreiniger. Vervolgens krijgt de huid een dieptereiniging: met een kleine steriele naald worden puistjes en kleine talgbulten (whiteheads) aangeprikt, waarna zorgvuldig het ontstekingsmateriaal en de talg wordt uitgedrukt zonder dat de huid beschadigd raakt. 
 • Peelings
  Om het ontstekingsproces snel te remmen, de huid egaler te maken en de huidconditie te verbeteren, wordt de peeling ingezet. Er zijn verschillende soorten peelings en welke wordt gebruikt is afhankelijk van de huidconditie op het moment van de behandeling. En dit kan per behandelmoment verschillen. Voor meer informatie over deze behandeling

 • Dermapen behandeling
  Bij een behandeling met de Dermapen worden minuscule gaatjes in de huid gemaakt met een steriele naaldcartridge. Met de behandeling wordt celvernieuwing gestimuleerd, worden vlekjes vervaagd en acnelittekens minder zichtbaar. Voor meer informatie over deze behandeling

 • Camouflage behandeling
  Om acne en acnelittekens minder te laten opvallen, kunnen camouflageproducten worden ingezet die de poriën niet verstoppen en de huid helpen bij het herstelproces. Wij leggen je uit hoe je de camouflage het beste kunt aanbrengen en verkopen de camouflageproducten die je hiervoor kunt gebruiken. Voor meer informatie over deze behandeling

 • Thuisadvies
  Het bestrijden van de acne en het verbeteren van je huid doen we samen. Als je thuis je huid op de juiste manier verzorgt, boek je sneller resultaat. Iedereen krijgt persoonlijke voorlichting en adviezen op het gebied van huidverzorging. Een goede huidverzorgingsroutine verschilt per acnevorm en dus per persoon.

Resultaat
Het resultaat dat je kunt verwachten is een gladdere en egalere huid die veel rustiger oogt. Acne-uitbraken komen minder frequent voor en het aantal puistjes en kleine talgbulten is afgenomen. En het belangrijkste; je voelt je weer een stuk zekerder over je huid!

Vergoeding
Als je aanvullend verzekerd bent, kan je de behandeling geheel of gedeeltelijk vergoed krijgen van je verzekeraar. Informeer bij je zorgeverzekering naar de polisvoorwaarden. Huidtherapie Eemland is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en is geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici.

Plan een gratis intakegesprek
Wil je van je acne af en weten wat we voor jouw huid kunnen betekenen? We hebben de expertise om huidproblemen bij de wortel aan te pakken. In dit gesprek beantwoorden we al je vragen en bespreken we jouw wensen en verwachtingen. Na een zorgvuldig huidonderzoek stelt de behandelend huidtherapeut een persoonlijk behandelplan op. Hierin staat precies hoe we je huid behandelen om deze weer gezond te krijgen. Ook krijg je een prijsindicatie. 
Op korte termijn kun je bij ons terecht en reserveren een half uur in de agenda voor jouw gesprek. Plan nu je gratis intakegesprek via 033-2037030 of stuur een mail naar info@huidtherapie-eemland.nl. 

Gerelateerde onderwerpen

Heb je interesse en wil je meer weten
over 'acne behandeling'? Laat je gegevens achter en ik neem contact met je op voor een afspraak.
Verzenden

VOOR EN NA DE BEHANDELING

Behandelingen

Huidaandoeningen kunnen we met verschillende huidtherapeutische behandelingen verbeteren en verminderen. Vaak worden deze behandelingen gecombineerd om tot een nog beter en mooier resultaat te komen. Wij streven naar de beste huidzorg voor iedereen. Hieronder lees je over de verschillende behandelingen in onze praktijk.
Lees verder Acne behandeling Acne brengt vaak onzekerheid met zich mee. Velen hebben allerlei middeltjes geprobeerd, maar een blijvend resultaat laat... Lees verder Camouflage behandeling Huidaandoeningen en kleurafwijkingen van de huid kunnen als zeer storend worden ervaren en ze hebben vaak een negatief... Lees verder Coagulatie Diverse goedaardige huidoneffenheden kunnen op effectieve en nauwkeurige wijze behandeld worden zonder de omringende... Lees verder Couperose behandeling Couperose, gesprongen vaatjes of verwijde haarvaatjes. Dit zijn verschillende termen die gebruikt worden als we spreken... Lees verder Cryo behandeling Huidwratten zijn ruw aanvoelende knobbels die voornamelijk op handen en voetzolen voorkomen. Net als ouderdomsvlekken,... Lees verder Elektrisch ontharen Elektrisch epileren wordt ingezet bij de behandeling van overbeharing. Het is een effectieve behandelmethode voor het... Lees verder Laserontharing Ongewenste haargroei in het gezicht of op het lichaam is voor veel mensen een groot probleem. Het zelf... Lees verder Litteken behandeling Een litteken ontstaat als gevolg van een beschadiging van de huid in een diepere huidlaag. De huid wordt dan vervangen... Lees verder Oedeemtherapie Het lymfestelsel is ontzettend belangrijk voor ons lichaam. De lymfevaten voeren vocht af en maken onderdeel uit van ons... Lees verder Peelings Peelings zijn vloeistoffen die zuren bevatten zoals salicylzuur, melkzuur en glycolzuur. Met deze verschillende zuren... Lees verder Pigmentvlekken IPL Pigmentvlekken zijn ophopingen van pigment in de huid. Een andere naam die wij gebruiken voor pigment is melanine.... Lees verder Reinigende huidbehandeling Veel mannen en vrouwen hebben last van verstopte poriën, mee-eters, gerstekorrels en een droge, futloze huid.... Lees verder Rode huid IPL behandeling Een rode huid wordt gekenmerkt door verwijdde of gesprongen kleine bloedvaten in de huid. Dit geeft een diffuse roodheid... Lees verder SkinPen behandeling Medische microneedling is een zeer effectieve en wetenschappelijk bewezen behandeling. Het wordt ingezet bij...
Copyright © Huidtherapie Eemland 2019     Algemene Voorwaarden     Disclaimer     Privacy verklaring