Telefoon: 033 2037030
Whatsapp: 06 2606 2731
Mail: klik hier

Vestigingen

Schothorst
Garietstraat 203
3013 BL Amersfoort
Openingstijden
Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09.00 - 20:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 11:00 - 20:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: op afspraak
Vathorst
Heideweg 244
3825 ZM Amersfoort
Openingstijden
Maandag: 11:00 - 20:00
Donderdag: 11:00 - 20:00Camouflage behandeling | Huidtherapie Amersfoort

Onze vestigingen
Schothorst
Garietstraat 203
3813 BL Amersfoort

Vathorst
Heideweg 244
3825 ZM Amersfoort
Openingstijden
Schothorst
Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09.00 - 20:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 11:00 - 20:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: op afspraak

Vathorst
Maandag: 11:00 - 20:00
Donderdag: 11:00 - 20:00033 2037030 of mail: klik hier

Behandeling:

Camouflage behandeling

Huidaandoeningen en kleurafwijkingen van de huid kunnen als zeer storend worden ervaren en ze hebben vaak een negatief effect op het zelfvertrouwen. Met medische camouflageproducten kunnen onder andere acnelittekens, pigmentvlekken en wijnvlekken tijdelijk minder zichtbaar worden gemaakt. Tijdens de behandeling wordt een dekkende camouflagecrème op de huid aangebracht die geschikt is voor alle huidcondities en die zowel door vrouwen als mannen kan worden gebruikt. De camouflage valt vrijwel niet op.

De camouflage behandeling
Tijdens de behandeling zoekt de huidtherapeut samen met jou naar een geschikt camouflageproduct voor jouw huid. Dit doet ze door de huid te onderzoeken en goed naar je persoonlijke wensen te luisteren. De huidtherapeut bepaalt samen met jou de kleur die het best bij je natuurlijke huidteint past. Daarna leert ze je hoe je de camouflage het beste kunt aanbrengen, zodat je het thuis zelf kunt doen.

Producten
Bij Huidtherapie Eemland zijn verschillende camouflageproducten verkrijgbaar, van een meer vaste, dekkende camouflagecrème naar een meer vloeibare vorm. Camouflagecrème wordt gebruikt om de kleurverschillen in de huid tijdelijk te verbergen. De foundation is waterbestendig en geschikt voor alle huidtypen. We hebben ook een camouflageproduct dat een SPF 30 bevat om de huid te beschermen tegen de uv-straling van de zon. Bij Huidtherapie Eemland wordt gewerkt met twee soorten camouflageproducten: Lycogel en Dermacolor. Hier lees je meer over deze producten.

Resultaat
We beschikken over een ruim assortiment aan camouflagekleuren, wat betekent dat er voor iedereen wel een kleur bij zit voor een zo onopvallend mogelijke camouflage. De producten zijn gemakkelijk aan te brengen en de dekking is gedurende de hele dag goed. Bovendien zien wij de positieve uitwerking op het zelfvertrouwen!

Vergoeding
Camouflagetherapie wordt vaak geheel of gedeeltelijk vergoed door de zorgverzekeraar vanuit het aanvullend pakket. Informeer bij je verzekeraar naar de voorwaarden. Huidtherapie Eemland is aangesloten bij de Vereniging van Huidtherapeuten en is geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici.

Afspraak maken
Op korte termijn kun je bij ons terecht voor een gratis intakegesprek. In dit gesprek beantwoorden we je vragen en wordt je huid zorgvuldig onderzocht door de behandelend huidtherapeut. Met al deze gegevens stelt ze samen met jou een persoonlijk behandelplan op. Alle benodigde informatie krijg je mee naar huis. 
Bij ons werken alleen HBO opgeleide en BIG geregistreerde huidtherapeuten en kun je terecht zonder verwijzing van de huisarts of medisch specialist. In sommige gevallen is een verwijzing nodig om in aanmerking te komen voor een vergoeding. Informeer bij je zorgverzekeraar of dit het geval is. 
Voor het intakegesprek reserveren we een half uur in onze agenda. Een afspraak kun je maken door te bellen naar 033-2037030, een e-mail te sturen naar info@huidtherapie-eemland.nl of via het contactformulier.

Gerelateerde onderwerpen
Heb je interesse en wil je meer weten
over 'camouflage behandeling'? Laat je gegevens achter en ik neem contact met je op voor een afspraak.
Verzenden

Behandelingen

Huidaandoeningen kunnen we met verschillende huidtherapeutische behandelingen verbeteren en verminderen. Vaak worden deze behandelingen gecombineerd om tot een nog beter en mooier resultaat te komen. Wij streven naar de beste huidzorg voor iedereen. Hieronder lees je over de verschillende behandelingen in onze praktijk.
Lees verder Acne behandeling Acne brengt vaak onzekerheid met zich mee. Velen hebben allerlei middeltjes geprobeerd, maar een blijvend resultaat laat... Lees verder Camouflage behandeling Huidaandoeningen en kleurafwijkingen van de huid kunnen als zeer storend worden ervaren en ze hebben vaak een negatief... Lees verder Coagulatie Diverse goedaardige huidoneffenheden kunnen op effectieve en nauwkeurige wijze behandeld worden zonder de omringende... Lees verder Couperose behandeling Couperose, gesprongen vaatjes of verwijde haarvaatjes. Dit zijn verschillende termen die gebruikt worden als we spreken... Lees verder Cryo behandeling Huidwratten zijn ruw aanvoelende knobbels die voornamelijk op handen en voetzolen voorkomen. Net als ouderdomsvlekken,... Lees verder Elektrisch ontharen Elektrisch epileren wordt ingezet bij de behandeling van overbeharing. Het is een effectieve behandelmethode voor het... Lees verder Laserontharing Ongewenste haargroei in het gezicht of op het lichaam is voor veel mensen een groot probleem. Het zelf... Lees verder Litteken behandeling Een litteken ontstaat als gevolg van een beschadiging van de huid in een diepere huidlaag. De huid wordt dan vervangen... Lees verder Oedeemtherapie Het lymfestelsel is ontzettend belangrijk voor ons lichaam. De lymfevaten voeren vocht af en maken onderdeel uit van ons... Lees verder Peelings Peelings zijn vloeistoffen die zuren bevatten zoals salicylzuur, melkzuur en glycolzuur. Met deze verschillende zuren... Lees verder Pigmentvlekken IPL Pigmentvlekken zijn ophopingen van pigment in de huid. Een andere naam die wij gebruiken voor pigment is melanine.... Lees verder Reinigende huidbehandeling Veel mannen en vrouwen hebben last van verstopte poriën, mee-eters, gerstekorrels en een droge, futloze huid.... Lees verder Rode huid IPL behandeling Een rode huid wordt gekenmerkt door verwijdde of gesprongen kleine bloedvaten in de huid. Dit geeft een diffuse roodheid... Lees verder SkinPen behandeling Medische microneedling is een zeer effectieve en wetenschappelijk bewezen behandeling. Het wordt ingezet bij...
Copyright © Huidtherapie Eemland 2019     Algemene Voorwaarden     Disclaimer     Privacy verklaring