Telefoon: 033 2037030
Whatsapp: 06 2606 2731
Mail: klik hier

Vestigingen

Schothorst
Garietstraat 203
3013 BL Amersfoort
Openingstijden
Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09.00 - 20:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 11:00 - 20:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: op afspraak
Vathorst
Heideweg 244
3825 ZM Amersfoort
Openingstijden
Maandag: 11:00 - 20:00
Donderdag: 11:00 - 20:00Coagulatie | Huidtherapie Amersfoort

Onze vestigingen
Schothorst
Garietstraat 203
3813 BL Amersfoort

Vathorst
Heideweg 244
3825 ZM Amersfoort
Openingstijden
Schothorst
Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09.00 - 20:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 11:00 - 20:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: op afspraak

Vathorst
Maandag: 11:00 - 20:00
Donderdag: 11:00 - 20:00033 2037030 of mail: klik hier

Behandeling:

Coagulatie

Diverse goedaardige huidoneffenheden kunnen op effectieve en nauwkeurige wijze behandeld worden zonder de omringende huid te beschadigen. Hierbij kun je denken aan steelwratjes (fibromen), ouderdomsvlekken en kersenwratjes. Veel mensen vinden deze huidaandoeningen storend en proberen ze op allerlei manieren te verbergen. De coagulatiebehandeling biedt dan uitkomst.

De coagulatie behandeling
Coagulatie is een behandelmethode waarmee verschillende goedaardige huidoneffenheden permanent verwijderd kunnen worden. De huid wordt doelgericht verhit en op de behandelde plek ontstaat vervolgens een korstje. Hieronder ontwikkelt zich een nieuwe, gezonde huid. Bij Huidtherapie Eemland worden twee soorten behandelmethoden voor coagulatie toegepast: met een naaldje of met de Zapper. Beide behandelmethoden zijn nauwkeurig en veilig in gebruik. Dankzij de coagulatiebehandeling is een chirurgische ingreep niet nodig en blijft er dus ook geen litteken achter.

Coaguleren met een naaldje
Met een haarfijne naald wordt oppervlakkig in de huidoneffenheid geprikt. Door de naald wordt elektriciteit aan de naaldpunt omgezet in warmte waarmee de huid wordt verhit. De huidaandoening verschrompelt en valt na verloop van tijd af.

Coaguleren met de Zapper
De Zapper wordt ingezet bij grotere huidoneffenheden zoals bij platte of gesteelde wratten. De puntige elektrode wordt boven de wrat gehouden. De vonkjes die ontstaan tussen de elektrode en de wrat zorgen ervoor dat de wrat verschrompelt en wordt weggebrand. De oneffenheden worden nauwkeurig tot op het huidoppervlak verwijderd zodat er geen permanente huidschade ontstaat zoals littekens.

Resultaat
De korst die na de behandeling is ontstaan, valt er na een aantal dagen (gemiddeld zeven dagen) af en je ziet dan een mooie, nieuwe huid zonder littekens. Om pigmentvlekken te voorkomen, kun je de nieuwe huid het beste goed beschermen tegen uv-straling van de zon.

Afspraak maken
Wil je weten of de coagulatie behandeling geschikt is voor jouw huidprobleem? Plan dan nu een intakegesprek. Dit eerste gesprek is altijd gratis en geheel vrijblijvend. We beantwoorden je vragen en bespreken je wensen en verwachting. Dit leidt tot een persoonlijk behandelplan. in de plan staat onder andere beschreven hoeveel coagulatie behandelingen er nodig zijn, wat het te verwachten resultaat zal zijn. En niet geheel onbelangrijk; je krijgt een prijsindicatie. 
Bij ons werken alleen HBO opgeleide en BIG geregistreerde huidtherapeuten en kun je terecht zonder verwijzing van de huisarts of medisch specialist. Een afspraak kun je maken door te bellen naar 033-2037030, een e-mail te sturen naar info@huidtherapie-eemland.nl of via het contactformulier.

Gerelateerde onderwerpen
Heb je interesse en wil je meer weten
over 'coagulatie '? Laat je gegevens achter en ik neem contact met je op voor een afspraak.
Verzenden

VOOR EN NA DE BEHANDELING

Behandelingen

Huidaandoeningen kunnen we met verschillende huidtherapeutische behandelingen verbeteren en verminderen. Vaak worden deze behandelingen gecombineerd om tot een nog beter en mooier resultaat te komen. Wij streven naar de beste huidzorg voor iedereen. Hieronder lees je over de verschillende behandelingen in onze praktijk.
Lees verder Acne behandeling Acne brengt vaak onzekerheid met zich mee. Velen hebben allerlei middeltjes geprobeerd, maar een blijvend resultaat laat... Lees verder Camouflage behandeling Huidaandoeningen en kleurafwijkingen van de huid kunnen als zeer storend worden ervaren en ze hebben vaak een negatief... Lees verder Coagulatie Diverse goedaardige huidoneffenheden kunnen op effectieve en nauwkeurige wijze behandeld worden zonder de omringende... Lees verder Couperose behandeling Couperose, gesprongen vaatjes of verwijde haarvaatjes. Dit zijn verschillende termen die gebruikt worden als we spreken... Lees verder Cryo behandeling Huidwratten zijn ruw aanvoelende knobbels die voornamelijk op handen en voetzolen voorkomen. Net als ouderdomsvlekken,... Lees verder Elektrisch ontharen Elektrisch epileren wordt ingezet bij de behandeling van overbeharing. Het is een effectieve behandelmethode voor het... Lees verder Laserontharing Ongewenste haargroei in het gezicht of op het lichaam is voor veel mensen een groot probleem. Het zelf... Lees verder Litteken behandeling Een litteken ontstaat als gevolg van een beschadiging van de huid in een diepere huidlaag. De huid wordt dan vervangen... Lees verder Oedeemtherapie Het lymfestelsel is ontzettend belangrijk voor ons lichaam. De lymfevaten voeren vocht af en maken onderdeel uit van ons... Lees verder Peelings Peelings zijn vloeistoffen die zuren bevatten zoals salicylzuur, melkzuur en glycolzuur. Met deze verschillende zuren... Lees verder Pigmentvlekken IPL Pigmentvlekken zijn ophopingen van pigment in de huid. Een andere naam die wij gebruiken voor pigment is melanine.... Lees verder Reinigende huidbehandeling Veel mannen en vrouwen hebben last van verstopte poriën, mee-eters, gerstekorrels en een droge, futloze huid.... Lees verder Rode huid IPL behandeling Een rode huid wordt gekenmerkt door verwijdde of gesprongen kleine bloedvaten in de huid. Dit geeft een diffuse roodheid... Lees verder SkinPen behandeling Medische microneedling is een zeer effectieve en wetenschappelijk bewezen behandeling. Het wordt ingezet bij...
Copyright © Huidtherapie Eemland 2019     Algemene Voorwaarden     Disclaimer     Privacy verklaring