Telefoon: 033 2037030
Whatsapp: 06 2606 2731
Mail: klik hier

Vestigingen

Schothorst
Garietstraat 203
3013 BL Amersfoort
Openingstijden
Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09.00 - 20:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 20:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: op afspraak
Vathorst
Heideweg 244
3825 ZM Amersfoort
Openingstijden
Maandag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 11:00 - 20:00Plasma ooglift behandeling | Huidtherapie Amersfoort

Onze vestigingen
Schothorst
Garietstraat 203
3813 BL Amersfoort

Vathorst
Heideweg 244
3825 ZM Amersfoort
Openingstijden
Schothorst
Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09.00 - 20:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 20:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: op afspraak

Vathorst
Maandag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 11:00 - 20:00033 2037030 of mail: klik hier

Behandeling:

Plasma ooglift behandeling

Plasma ooglift is een unieke behandeling om oogleden te liften zonder operatie. Een ooglidcorrectie met een relatief korte herstelperiode. Het is de nieuwste behandeling op het gebied van anti-aging en huidlifting. Hangende oogleden komt veel voor. Het wordt vaak als cosmetisch storend ervaren en geeft praktische problemen, zoals hoofdpijn of een beperkt zicht. Gelukkig is daar eenvoudig iets aan te doen. De Plasma ooglift behandeling zorgt voor een frisse uitstraling en een natuurlijk resultaat! Iedereen is ook enorm enthousiast over deze behandeling en de resultaten.
 
Wat is plasma?
Plasma ontstaat door energie in gas. Positief geladen ionen worden omgeven door vrije elektronen. Hierdoor ontstaat ionisatie. Plasma is een mengsel van neutrale en geladen deeltjes en ontstaat door ‘vonk’ ontlading die door elektriciteit wordt opgewekt. Deze elektrische ontlading wordt opgewekt door een speciale ingebouwde ionisator in het systeem zelf. Dit plasma zorgt ervoor dat we de huid heel gelijkmatig kunnen verwarmen. 
 
Behandeling
Voordat we beginnen aan de behandeling wordt het behandelgebied behandeld met een verdovende creme welke circa 30 minuten moet inwerken. Vervolgens zetten we kleine puntjes naast elkaar in de huid. Deze puntjes zijn 0,1 mm tot 0,3 mm in doorsnede en zijn 0,02 mm tot 0,04 mm diep. De overtollige huid trekt samen. Het geeft een directe verstrakking van de huid. Er wordt bij deze behandeling geen gebruik gemaakt van naalden of een mes. Deze behandeling is daarom uitermate geschikt voor mensen die geen operatieve ooglidcorrectie willen.
 
Resultaat
De Plasma ooglift behandeling zorgt voor een direct huidliftend effect van de oogleden. Na de ooglift behandeling, ooglidcorrectie, is de huid gevoelig maar dit verdwijnt binnen enkele uren. De huid vertoont roodheid en kleine ronde donkerbruine stippen. Na ongeveer 48 uur zijn deze wondjes verandert in korstjes. Vanaf dag 3 of dag 4 vallen de eerste korstjes af. Het is zeer belangrijk om de behandelde huid te beschermen tegen UV straling met een zonnebrandcrème met minimaal een SPF30. Na 3 maanden zie je het uiteindelijke resultaat. Dit is de tijd die de huid nodig om collageen op te bouwen.
 
Kun je na de behandeling je dagelijkse activiteiten oppakken?
In principe kun je direct je werkzaamheden oppakken. Maar neem je tijd om de behandelde huid te koelen. Dit is heel belangrijk om zoveel mogelijk zwelling te voorkomen. Tot twee dagen na de behandeling kun je zwelling verwachten. Ook dan is het verstandig om regelmatig te blijven koelen. Het is aan te raden om tot drie dagen na de behandeling thuis te werken of vrij te hebben zodat je voldoende nazorg kunt geven aan je huid.
 
Voordelen van de Plasma ooglift
·     Direct resultaat
·     Snelle behandeltijd
·     Korte hersteltijd
·     Meestal één behandeling nodig voor de oogleden
·     Langdurig resultaat
·     Goedkoper dan operatieve ooglidcorrectie
·     Geen bloeduitstortingen
 
Afspraak maken
Op korte termijn kun je bij ons terecht voor een intakegesprek. Dit eerste gesprek is altijd gratis en geheel vrijblijvend. We verrichten huidonderzoek, we luisteren goed naar je probleem en je wensen. Bovendien stellen we een persoonlijk behandelplan op. Alle benodigde informatie krijg je ook mee naar huis. Bij ons werken alleen HBO opgeleide en BIG geregistreerde huidtherapeuten.
Bij Huidtherapie Eemland kun je terecht zonder verwijzing van de huisarts of medisch specialist. In sommige gevallen is een verwijzing nodig om in aanmerking te komen voor een vergoeding. Informeer bij je zorgverzekeraar of dit het geval is. 
Voor het intakegesprek reserveren we 30 minuten in onze agenda. Een afspraak kun je maken door te bellen naar 033-2037030, een e-mail te sturen naar info@huidtherapie-eemland.nl of via het contactformulier.
Heb je interesse en wil je meer weten
over 'plasma ooglift behandeling'? Laat je gegevens achter en ik neem contact met je op voor een afspraak.
Verzenden

Behandelingen

Huidaandoeningen kunnen we met verschillende huidtherapeutische behandelingen verbeteren en verminderen. Vaak worden deze behandelingen gecombineerd om tot een nog beter en mooier resultaat te komen. Wij streven naar de beste huidzorg voor iedereen. Hieronder lees je over de verschillende behandelingen in onze praktijk.
Lees verder Acne behandeling Acne brengt vaak onzekerheid met zich mee. Velen hebben allerlei middeltjes geprobeerd, maar een blijvend resultaat laat... Lees verder Camouflage behandeling Huidaandoeningen en kleurafwijkingen van de huid kunnen als zeer storend worden ervaren en ze hebben vaak een negatief... Lees verder Coagulatie Diverse goedaardige huidoneffenheden kunnen op effectieve en nauwkeurige wijze behandeld worden zonder de omringende... Lees verder Couperose behandeling Couperose, gesprongen vaatjes of verwijde haarvaatjes. Dit zijn verschillende termen die gebruikt worden als we spreken... Lees verder Cryo behandeling Huidwratten zijn ruw aanvoelende knobbels die voornamelijk op handen en voetzolen voorkomen. Net als ouderdomsvlekken,... Lees verder Dermapen behandeling Microneedling is een effectieve behandeling bij onder andere acnelittekens, pigmentverschillen in de huid, grove... Lees verder Elektrisch ontharen Elektrisch epileren wordt ingezet bij de behandeling van overbeharing. Het is een effectieve behandelmethode voor het... Lees verder Laserontharing Ongewenste haargroei in het gezicht of op het lichaam is voor veel mensen een groot probleem. Het zelf... Lees verder Litteken behandeling Een litteken ontstaat als gevolg van een beschadiging van de huid in een diepere huidlaag. De huid wordt dan vervangen... Lees verder Oedeemtherapie Het lymfestelsel is ontzettend belangrijk voor ons lichaam. De lymfevaten voeren vocht af en maken onderdeel uit van ons... Lees verder Peeling gezicht Peelings zijn vloeistoffen die zuren bevatten zoals salicylzuur, melkzuur en glycolzuur. Met deze verschillende zuren... Lees verder Pigmentvlekken IPL Pigmentvlekken zijn ophopingen van pigment in de huid. Een andere naam die wij gebruiken voor pigment is melanine.... Lees verder Plasma ooglift behandeling Plasma ooglift is een unieke behandeling om oogleden te liften zonder operatie. Een ooglidcorrectie met een relatief... Lees verder Reinigende huidbehandeling Veel mannen en vrouwen hebben last van verstopte poriën, mee-eters, gerstekorrels en een droge, futloze huid.... Lees verder Rode huid IPL behandeling Een rode huid wordt gekenmerkt door verwijdde of gesprongen kleine bloedvaten in de huid. Dit geeft een diffuse roodheid...
Copyright © Huidtherapie Eemland 2019     Algemene Voorwaarden     Disclaimer     Privacy verklaring