Telefoon: 033 2037030
Whatsapp: 06 2606 2731
Mail: klik hier

Vestigingen

Schothorst
Garietstraat 203
3013 BL Amersfoort
Openingstijden
Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09.00 - 20:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 11:00 - 20:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: op afspraak
Vathorst
Heideweg 244
3825 ZM Amersfoort
Openingstijden
Maandag: 11:00 - 20:00
Donderdag: 11:00 - 20:00SkinPen behandeling | Huidtherapie Amersfoort

Onze vestigingen
Schothorst
Garietstraat 203
3813 BL Amersfoort

Vathorst
Heideweg 244
3825 ZM Amersfoort
Openingstijden
Schothorst
Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09.00 - 20:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 11:00 - 20:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: op afspraak

Vathorst
Maandag: 11:00 - 20:00
Donderdag: 11:00 - 20:00033 2037030 of mail: klik hier

Behandeling:

SkinPen behandeling

Medische microneedling is een zeer effectieve en wetenschappelijk bewezen behandeling. Het wordt ingezet bij acnelittekens, pigmentverschillen in de huid, grove poriën, striae, littekens en fijne lijntjes. De huid wordt uitgedaagd een herstelproces in gang te zetten waarbij collageen en elastine versneld wordt aangemaakt. Het versterkt de huid in de diepte en het verfraait het uiterlijk van de huid. 
 
SkinPen
De huid in de diepte vernieuwen. Dit kan met de SkinPen Collageen Inductie Therapie (CIT). De SkinPen is het eerste FDA goedgekeurde medische micro-needling systeem ter wereld. Het is tevens als enige systeem FDA goedgekeurd voor het veilig en effectief behandelen van acné-littekens. Deze SkinPen heeft als enige microneedling pen ter wereld een CE keurmerk klasse 2A.

De behandeling
Bij medische microneedling wordt, met de vibrerende SkinPen met steriele kleine naalden, minuscule openingen in de huid gemaakt. Deze zijn met het blote oog niet waarneembaar. Door deze prikkeling wordt het herstelproces van de huid in de diepere huidlagen in gang gezet. De fibroblasten worden gestimuleerd om nieuwe bindweefselcellen te produceren. Bovendien komen in het bindweefsel groei- en helende factoren vrij die zorgen voor de aanmaak van collageen en elastinevezels. Collageen en elastine geven de huid stevigheid en elasticiteit, waardoor de huid door deze behandeling dikker, steviger en gladder wordt. Littekens en rimpels verminderen en pigmentvlekken vervagen doordat de huid wordt vernieuwd. 

Een SkinPen collageen inductietherapie kan voor vele indicaties worden ingezet:
  • (Acné) littekens
  • Fijne lijntjes
  • Pigmentvlekjes (bijv. zonbeschadigingen)
  • Doffe huid
  • Grove huidstructuur
  • Striae / striemen
Na de behandeling
Afhankelijk van de indicatie, de intensiteit van de behandeling en de huidconditie zal de huid er wat roder uitzien en warm / prikkelend aanvoelen. Dit gevoel neemt binnen 24 uur af. De behandeling heeft een korte herstelperiode. Na de behandeling ontvang je twee nazorgproducten om het huidherstel te bevorderen. Deze aftercare treatment kit krijg je mee na de behandeling en is inbegrepen in de behandeling.

Resultaat
Afhankelijk van de behandelindicatie, de huidconditie en je wensen zijn drie tot zes behandelingen nodig om huidverbetering te krijgen die je echt ziet! Maar hoe meer behandelingen hoe meer resultaat je boekt. 
Het natuurlijke herstelproces van de huid is een proces dat in fasen verloopt. Om deze reden duurt het even voordat het eerste resultaat zichtbaar is. Na gemiddeld vier weken zie je een verbetering in de huidteint en voelt je huid zachter aan. De opbouw van het collageen in de huid is een geleidelijk proces en werkt nog maanden door. Het uiteindelijke resultaat, een gladdere, stevigere en egale huid, zal na ongeveer zes maanden zichtbaar zijn. Fijne lijntjes, grove poriën, (acne)littekens en huidverslapping zullen minder opvallen.

Vergoeding
Als de SkinPen wordt ingezet bij de behandeling van (acne)littekens in het gelaat wordt dit in sommige gevallen geheel of gedeeltelijk vergoed. Dit is afhankelijk van het aanvullend pakket. Informeer bij je zorgverzekeraar naar de polisvoorwaarden. Huidtherapie Eemland is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en is geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici.

Plan een gratis huidtherapeutisch consult
Wil je een egalere en rustigere huid met een verfijnde huidstructuur? Plan dan nu jouw gratis huidtherapeutisch consult.
In dit gesprek beantwoorden we je vragen en bespreken we je wensen en verwachtingen. De behandelend huidtherapeut onderzoekt jouw huid zorgvuldig en bepaalt de huidconditie en indicatie. Met al deze gegevens stelt ze samen met jou een persoonlijk behandelplan op en geeft ze je een prijsindicatie. Dan weet je exact waar je aan toe bent.

Een afspraak kun je maken door te bellen naar 033-2037030, een e-mail te sturen naar info@huidtherapie-eemland.nl of via het contactformulier.

Bij Huidtherapie Eemland werken alleen HBO opgeleide en BIG geregistreerde huidtherapeuten. En kun je terecht zonder verwijzing van de huisarts of medisch specialist. In sommige gevallen is een verwijzing nodig om in aanmerking te komen voor een vergoeding. Informeer bij je zorgverzekeraar of dit het geval is.

Gerelateerde onderwerpen
Heb je interesse en wil je meer weten
over 'skinpen behandeling '? Laat je gegevens achter en ik neem contact met je op voor een afspraak.
Verzenden

VOOR EN NA DE BEHANDELING

Behandelingen

Huidaandoeningen kunnen we met verschillende huidtherapeutische behandelingen verbeteren en verminderen. Vaak worden deze behandelingen gecombineerd om tot een nog beter en mooier resultaat te komen. Wij streven naar de beste huidzorg voor iedereen. Hieronder lees je over de verschillende behandelingen in onze praktijk.
Lees verder Acne behandeling Acne brengt vaak onzekerheid met zich mee. Velen hebben allerlei middeltjes geprobeerd, maar een blijvend resultaat laat... Lees verder Camouflage behandeling Huidaandoeningen en kleurafwijkingen van de huid kunnen als zeer storend worden ervaren en ze hebben vaak een negatief... Lees verder Coagulatie Diverse goedaardige huidoneffenheden kunnen op effectieve en nauwkeurige wijze behandeld worden zonder de omringende... Lees verder Couperose behandeling Couperose, gesprongen vaatjes of verwijde haarvaatjes. Dit zijn verschillende termen die gebruikt worden als we spreken... Lees verder Cryo behandeling Huidwratten zijn ruw aanvoelende knobbels die voornamelijk op handen en voetzolen voorkomen. Net als ouderdomsvlekken,... Lees verder Elektrisch ontharen Elektrisch epileren wordt ingezet bij de behandeling van overbeharing. Het is een effectieve behandelmethode voor het... Lees verder Laserontharing Ongewenste haargroei in het gezicht of op het lichaam is voor veel mensen een groot probleem. Het zelf... Lees verder Litteken behandeling Een litteken ontstaat als gevolg van een beschadiging van de huid in een diepere huidlaag. De huid wordt dan vervangen... Lees verder Oedeemtherapie Het lymfestelsel is ontzettend belangrijk voor ons lichaam. De lymfevaten voeren vocht af en maken onderdeel uit van ons... Lees verder Peelings Peelings zijn vloeistoffen die zuren bevatten zoals salicylzuur, melkzuur en glycolzuur. Met deze verschillende zuren... Lees verder Pigmentvlekken IPL Pigmentvlekken zijn ophopingen van pigment in de huid. Een andere naam die wij gebruiken voor pigment is melanine.... Lees verder Reinigende huidbehandeling Veel mannen en vrouwen hebben last van verstopte poriën, mee-eters, gerstekorrels en een droge, futloze huid.... Lees verder Rode huid IPL behandeling Een rode huid wordt gekenmerkt door verwijdde of gesprongen kleine bloedvaten in de huid. Dit geeft een diffuse roodheid... Lees verder SkinPen behandeling Medische microneedling is een zeer effectieve en wetenschappelijk bewezen behandeling. Het wordt ingezet bij...
Copyright © Huidtherapie Eemland 2019     Algemene Voorwaarden     Disclaimer     Privacy verklaring