Gratis intake

CryoPen

Klantbeoordeling 9.8

Vergoeding door verzekeraars mogelijk

Aangesloten bij NVH en BIG register

CryoPen

Door middel van cryotherapie, een behandeling met stikstof, kunnen veel huidaandoeningen met succes verwijderd worden. Deze goedaardige huidoneffenheden worden vaak als ontsierend ervaren. Wil je graag af van een bultje of vlekje? Dan is cryotherapie een makkelijke en succesvolle behandelmethode voor direct resultaat.

Voor en na de cryo behandeling

Hoe gaat een cryo behandeling in zijn werk?

Tijdens een cryobehandeling worden kleine huidaandoeningen bevroren met vloeibare stikstof door middel van een cryopen. Dit neemt niet veel tijd in beslag, gebeurt uiterst nauwkeurig en is vrijwel pijnloos. Door de precisie van de behandeling ontstaat er geen schade aan de omringende en dieper gelegen huid. Er ontstaan dus geen littekens.

De cryopen is uitermate geschikt voor huidaandoeningen als ouderdomswrattensteelwratjes (fibromen) en pigmentvlekken.

Te verwachten resultaat na de behandeling

Al na één behandeling zie je meestal resultaat. Dit verschilt natuurlijk per persoon en per aandoening. In principe zal de huidoneffenheid verdwijnen na de behandeling en zal plaats maken voor een nieuwe, gezonde en effen huid!

Na de CryoPen behandeling

Direct na de behandeling kleurt het behandelde gebied rood en is licht gezwollen. De zwelling trekt binnen een paar uur weg. De eerste paar dagen na de behandeling wordt de behandelde huidaandoening donkerder van kleur. Er ontstaat een korst, deze verschilt per persoon in kleur en dikte, en daaronder wordt een nieuwe huid gevormd. Na 10 tot 14 dagen valt de korst eraf en verschijnt er een mooie, gladde, nieuwe huid. Het is belangrijk de nieuwe huid te beschermen tegen uv-straling om pigmentvlekken te voorkomen. Dit doe je met een SPF 50.

Voor behandeling
Na behandeling

Ervaringen

“Heel fijn bij Daniëlle. Een intakegesprek met allerlei mogelijkheden binnen budget. Danielle neemt de tijd voor je en geeft ruimte om vragen te stellen. Blij dat ik via de huisarts bij haar terecht kon binnen een korte tijd.” – Judith

9.8/10

Plan jouw gratis intakegesprek

Je kunt bij ons terecht voor een intakegesprek. In dit gesprek luisteren we naar je wensen en bespreken we jouw vragen en verwachtingen.

Daarna volgt een huidonderzoek en krijg je jouw behandelplan. Zo weet je exact waar je aan toe bent! Alle benodigde informatie krijg je ook mee naar huis.

  • Stel al jouw vragen
  • Gevolgd door zorgvuldig huidonderzoek
  • Persoonlijk behandelplan
  • Gediplomeerde huidtherapeuten
  • Geen verwijzing nodig

Gediplomeerde huidtherapeuten

Bij Huidtherapie Eemland in Amersfoort werken alleen HBO opgeleide en BIG geregistreerde huidtherapeuten. Je kunt bij ons terecht zonder verwijzing van de huisarts of medisch specialist.

Home » Behandelingen » CryoPen
Call Now Button