Online afspraak maken

Huidverbetering

Eerste consult is gratis en vrijblijvend

Vergoeding door verzekeraars mogelijk

Aangesloten bij NVH en BIG register

Huidverbetering

De huid is een schild die je beschermt tegen allerlei invloeden die het lichaam kunnen schaden. De huid is tevens jouw visitekaartje, het is het eerste wat je omgeving ziet. Daarom wordt er veel aandacht besteed aan huidverzorging en huidverbetering.

Maar vooral voor de conditie van je huid is het belangrijk om het veel aandacht te geven. In de loop der jaren kunnen invloeden zoals uv-straling, luchtvervuiling, roken en stress de huidconditie in een sneller tempo verouderen.

In onze praktijk hebben we verschillende huidtherapeutische behandelingen om jouw huid, en jou, weer te laten stralen!

Voor en na de huidverbetering behandeling

Huidverbetering met een TCA peeling

Een vale doffe huid met fijne lijntjes en grove poriën zijn huidproblemen die we vaak in onze praktijk zien. Gelukkig zijn er veilige en effectieve huidtherapeutische behandelingen die voor huidverbetering kunnen zorgen, zoals een TCA peeling. De peeling is een gezichtsbehandeling die uitermate geschikt is om de verouderde futloze huid een boost te geven waardoor jouw huid weer gaat stralen. Met behulp van verschillende zuren wordt de huid gestimuleerd om nieuwe huidcellen te maken. Dit zorgt ervoor dat de huid beter gehydrateerd wordt en haar natuurlijke glow terugkrijgt.

Het is goed om te weten dat het eerste resultaat al behaald wordt door de huid goed voor te bereiden op de peeling. Goede producten voor jouw huid geven minstens 50% van je resultaat. Daar geven we je advies over in het gratis intakegesprek. Ook zal de behandelend huidtherapeut jouw huid tijdens het intakegesprek zorgvuldig onderzoeken en de huidconditie bepalen. Hierop stemmen we de huidproducten die we gaan gebruiken tijdens de behandeling af.

Lees meer over onze peelings »

Huidverjonging met de SkinPen

De SkinPen behandeling is een zeer effectieve en wetenschappelijk bewezen behandeling. Deze medische microneedling behandeling wordt ingezet bij acnelittekens, pigmentverschillen in de huid, grove poriën, striae, littekens, fijne lijntjes en de onbeschadigde huid. De huid wordt uitgedaagd een herstelproces in gang te zetten waarbij collageen en elastine versneld wordt aangemaakt. Het versterkt de huid in de diepte en het verfraait het uiterlijk van de huid.

De verouderde en zon beschadigde huid wordt egaler, steviger, gezonder, soepeler en gaat er jonger uitzien. Ook een huid met acne littekens met onzuiverheden is ook geschikt voor deze medische microneedling behandeling.

Lees meer over medische microneedling »

Huidverjonging met mesotherapie

Mesotherapie is de nieuwste behandeling in onze praktijk. Het is een vooruitstrevende behandeling om huidverbetering te realiseren. Bij mesotherapie wordt het regenererend vermogen van de huid combineert met actieve werkzame stoffen. 

Ervaringen

“Heel fijn bij Daniëlle. Een vrijblijvende intake met allerlei mogelijkheden binnen budget. Danielle neemt de tijd voor je en geeft ruimte om vragen te stellen. Blij dat ik via de huisarts bij haar terecht kon binnen een korte tijd.” – Judith

9.8/10

Plan jouw intakegesprek

Je kunt bij ons terecht voor een intakegesprek. In dit gesprek luisteren we naar je wensen en bespreken we jouw vragen en verwachtingen.

Daarna volgt een huidonderzoek en krijg je jouw behandelplan. Zo weet je exact waar je aan toe bent! Alle benodigde informatie krijg je ook mee naar huis.

  • Stel al jouw vragen
  • Gevolgd door zorgvuldig huidonderzoek
  • Persoonlijk behandelplan
  • Gediplomeerde huidtherapeuten
  • Geen verwijzing nodig

Gediplomeerde huidtherapeuten

Bij Huidtherapie Eemland in Amersfoort werken alleen HBO opgeleide en BIG geregistreerde huidtherapeuten. Je kunt bij ons terecht zonder verwijzing van de huisarts of medisch specialist.

Home » Behandelingen » Huidverbetering
Call Now Button