Je gebruikt Internet Explorer. Deze website ondersteunt alleen moderne browsers. Gebruik alsjeblieft Chrome, Firefox, Safari of Edge.

Huidverbetering

De huid is een schild die je beschermt tegen allerlei invloeden die het lichaam kunnen schaden. De huid is tevens jouw visitekaartje, het is het eerste wat je omgeving ziet. Daarom wordt er veel aandacht besteed aan huidverzorging en huidverbetering.

Maar vooral voor de conditie van je huid is het belangrijk om het veel aandacht te geven. In de loop der jaren kunnen invloeden zoals uv-straling, luchtvervuiling, roken en stress de huidconditie in een sneller tempo verouderen.

In onze praktijk hebben we verschillende huidtherapeutische behandelingen om jouw huid, en jou, weer te laten stralen!

Huidverbetering met een medische peeling

Een vale doffe huid met fijne lijntjes en grove poriën zijn huidproblemen die we vaak in onze praktijk zien. Gelukkig zijn er veilige en effectieve huidtherapeutische behandelingen die voor huidverbetering kunnen zorgen, zoals een medische peeling. De peeling is een gezichtsbehandeling die uitermate geschikt is om de verouderde futloze huid een boost te geven waardoor jouw huid weer gaat stralen. Met behulp van verschillende zuren wordt de huid gestimuleerd om nieuwe huidcellen te maken. Dit zorgt ervoor dat de huid beter gehydrateerd wordt en haar natuurlijke glow terugkrijgt.

Het is goed om te weten dat het eerste resultaat al behaald wordt door de huid goed voor te bereiden op de peeling. Goede producten voor jouw huid geven minstens 50% van je resultaat. Daar geven we je advies over in het gratis intakegesprek. Ook zal de behandelend huidtherapeut jouw huid tijdens het intakegesprek zorgvuldig onderzoeken en de huidconditie bepalen. Hierop stemmen we de huidproducten die we gaan gebruiken tijdens de behandeling af.

Lees meer over onze peelings »

Huidverbetering met de SkinPen behandeling

De SkinPen behandeling is een zeer effectieve en wetenschappelijk bewezen behandeling. Deze medische microneedling behandeling wordt ingezet bij acnelittekens, pigmentverschillen in de huid, grove poriën, striae, littekens, fijne lijntjes en de onbeschadigde huid. De huid wordt uitgedaagd een herstelproces in gang te zetten waarbij collageen en elastine versneld wordt aangemaakt. Het versterkt de huid in de diepte en het verfraait het uiterlijk van de huid.

De verouderde en zon beschadigde huid wordt egaler, steviger, gezonder, soepeler en gaat er jonger uitzien. Ook een huid met acne littekens met onzuiverheden is ook geschikt voor deze medische microneedling behandeling.

Lees meer over medische microneedling »

Voor en na de behandeling

“Sinds April dit jaar ben ik in behandeling bij Daniëlle. Ik ben tot nu toe erg tevreden over het resultaat en de gehele behandeling. Ik merk dat mijn huidconditie beter wordt door de behandelingen, tips en producten die ik mee krijg van Daniëlle. Ze weet waar ze mee bezig is, legt alles duidelijk uit en heeft veel aandacht voor mijn vragen / mijn situatie. Ik vind het erg prettig bij haar in behandeling te zijn. Ze neemt haar tijd om alles goed uit te leggen, is eerlijk en denkt mee waar nodig. Ik raad haar zeer zeker aan.”

Kim
Huidverbetering

Plan jouw gratis intakegesprek

Op korte termijn kun je bij ons terecht voor een intakegesprek. In dit gesprek, wat ongeveer 30 minuten duurt, luisteren we goed naar je wensen. Ook bespreken we jouw vragen en verwachtingspatroon. Daarna volgt een zorgvuldig huidonderzoek. De uitkomst wordt door de behandelend huidtherapeut vastgelegd in jouw persoonlijke behandelplan. Zo weet je exact waar je aan toe bent! Alle benodigde informatie krijg je ook mee naar huis.

Bij Huidtherapie Eemland in Amersfoort werken alleen HBO opgeleide en BIG geregistreerde huidtherapeuten en kun je terecht zonder verwijzing van de huisarts of medisch specialist.

We hopen je snel te kunnen verwelkomen in onze praktijk!

Gerelateerde onderwerpen

Home » Behandelingen » Huidverbetering
Call Now Button