Telefoon: 033 2037030
Whatsapp: 06 2606 2731
Mail: klik hier

Vestigingen

Schothorst
Garietstraat 203
3013 BL Amersfoort
Openingstijden
Maandag08.30 - 20.00
Dinsdag08.30 - 17.30
Woensdag08.30 - 17.30
Donderdag08.30 - 20.00
Vrijdag08.30 - 17.30
ZaterdagOp afspraak
Vathorst
Heideweg 244
3825 ZM Amersfoort
Openingstijden
Maandag09.00 - 17.00
Donderdag11.30 - 20.00Huidtherapie Eemland | Huidtherapie Amersfoort

Onze vestigingen
Schothorst
Garietstraat 203
3813 BL Amersfoort

Vathorst
Heideweg 244
3825 ZM Amersfoort
Openingstijden
Schothorst
Maandag08.30 - 20.00
Dinsdag08.30 - 17.30
Woensdag08.30 - 17.30
Donderdag08.30 - 20.00
Vrijdag08.30 - 17.30
ZaterdagOp afspraak

Vathorst
Maandag09.00 - 17.00
Donderdag11.30 - 20.00
033 2037030 of mail: klik hier

SkinPen behandeling

Medische microneedling is een zeer effectieve en wetenschappelijk bewezen behandelmethode. Het wordt ingezet voor huidverbetering bij acnelittekens, pigmentverschillen in de huid, grove poriën, striae, littekens en fijne lijntjes. De huid wordt uitgedaagd een herstelproces in gang te zetten waarbij collageen en elastine versneld wordt aangemaakt. Het versterkt de huid in de diepte en het verfraait het uiterlijk van de huid. Het is de anti-aging behandeling van dit moment. We helpen je graag bij een mooie en gezonde huid op een veilige manier!

SkinPen

De huid in de diepte vernieuwen. Dit kan met de SkinPen Collageen Inductie Therapie (CIT). De SkinPen is het eerste FDA goedgekeurde medische micro-needling systeem ter wereld. Het is tevens als enige systeem FDA goedgekeurd voor het veilig en effectief behandelen van acne littekens. Deze SkinPen heeft als enige microneedling pen ter wereld een CE keurmerk klasse 2A.

Hoe bereid ik mijn huid voor?

Het is belangrijk dat de huid voorafgaand aan de behandeling niet gebruind is door de zon, zonnebank of tanning lotion. Als je actieve werkstoffen zoals retinol of AHA/ BHA in je huidverzorgingsroutine gebruikt, mag je drie dagen van tevoren daarmee stoppen. We vragen je met een gereinigde huid zonder foundation naar de behandeling te komen.

Hoe ziet de behandeling eruit?

Bij medische microneedling wordt met de vibrerende SkinPen met steriele kleine naalden minuscule openingen in de huid gemaakt. Deze zijn met het blote oog niet waarneembaar. Door deze prikkeling wordt het herstelproces van de huid in de diepere huidlagen in gang gezet. De fibroblasten worden gestimuleerd om nieuwe bindweefselcellen te produceren. Bovendien komen in het bindweefsel groei- en helende factoren vrij die zorgen voor de aanmaak van collageen en elastinevezels. Collageen en elastine geven de huid stevigheid en elasticiteit, waardoor de huid door deze behandeling dikker, steviger en gladder wordt. Littekens en rimpels verminderen en pigmentvlekken vervagen doordat de huid wordt vernieuwd.

Een SkinPen collageen inductietherapie kan voor vele indicaties worden ingezet:

 • (Acné) littekens
 • Rosacea
 • Huidverbetering
 • Huidverjonging
 • Fijne lijntjes
 • Pigmentvlekjes (bijv. zonbeschadigingen)
 • Anti aging
 • Skin tightening
 • Doffe huid
 • Grove huidstructuur (poriën)
 • Striae / striemen

Na de behandeling

Afhankelijk van de indicatie, de intensiteit van de behandeling en de huidconditie zal de huid er wat roder uitzien en warm / prikkelend aanvoelen. Dit gevoel neemt binnen 24 uur af. De behandeling heeft een korte herstelperiode. Je ontvangt na de behandeling twee nazorgproducten om het huidherstel te bevorderen. Deze aftercare treatment kit krijg je mee na de behandeling en is inbegrepen in de behandeling.

Resultaat

Afhankelijk van de behandelindicatie, de huidconditie en je wensen zijn drie tot zes behandelingen nodig om huidverbetering te krijgen die je echt ziet! Maar hoe meer behandelingen hoe meer resultaat je boekt. Het natuurlijke herstelproces van de huid is een proces dat in fasen verloopt. Om deze reden duurt het even voordat het eerste resultaat zichtbaar is. Na gemiddeld vier weken zie je een huidverbetering in de teint en je huid voelt zachter aan. De opbouw van het collageen in de huid is een geleidelijk proces en werkt nog maanden door. Het uiteindelijke resultaat, een gladdere, stevigere en egale huid, zal na ongeveer zes maanden zichtbaar zijn. Fijne lijntjes, grove poriën, (acne)littekens en huidverslapping zullen minder opvallen.

Vergoeding

Als de SkinPen wordt ingezet bij de behandeling van (acne) littekens in het gezicht wordt dit in sommige gevallen gedeeltelijk vergoed. Dit is afhankelijk van het aanvullend pakket. Informeer bij je zorgverzekeraar naar de polisvoorwaarden. Huidtherapie Eemland is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en is geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici.

Gratis huidtherapeutisch consult

Wil je een gezonde en egale huid met een verbeterde en stevige huidstructuur? Plan dan nu jouw gratis intakegesprek. Een afspraak kun je maken door te bellen naar 033-2037030, een e-mail te sturen naar [email protected] of via het contactformulier. We reserveren een half uur in onze agenda.

In dit gesprek beantwoorden we je vragen en bespreken we je wensen en verwachtingen. De behandelend huidtherapeut verricht een zorgvuldig huidonderzoek waarin jouw huidconditie wordt bepaald. Met al deze gegevens stelt ze samen met jou een persoonlijk behandelplan op en geeft ze je een prijsindicatie. Zo weet je exact waar je aan toe bent en wat nodig is voor het mooiste resultaat!

Vragen na het lezen van deze informatie? We staan je graag te woord!

Gerelateerde onderwerpen

Voor en na de behandeling

Copyright © Huidtherapie Eemland 2019     Algemene Voorwaarden     Disclaimer     Privacy verklaring