Gratis intake
Skinpen medische microneedling gezicht bij Huidtherapie Eemland Amersfoort

SkinPen behandeling

Klantbeoordeling 9.8

Vergoeding door verzekeraars mogelijk

Aangesloten bij NVH en BIG register

SkinPen behandeling van een litteken

SkinPen behandeling

Medische microneedling is een zeer effectieve en wetenschappelijk bewezen behandelmethode. Het wordt ingezet voor huidverbetering bij acnelittekens, pigmentverschillen in de huid, grove poriën, striae, littekens en fijne lijntjes.

De huid wordt uitgedaagd een herstelproces in gang te zetten waarbij collageen en elastine versneld wordt aangemaakt. Het versterkt de huid in de diepte en het verfraait het uiterlijk van de huid. Het is dé anti-aging behandeling van dit moment. We helpen je graag bij een mooie en gezonde huid op een veilige manier!

Voor en na de SkinPen behandeling

Behandelen met de SkinPen

Bij medische microneedling wordt met de vibrerende SkinPen met steriele kleine naalden minuscule openingen in de huid gemaakt. Deze zijn met het blote oog niet waarneembaar. Door deze prikkeling wordt het herstelproces van de huid in de diepere huidlagen in gang gezet. De fibroblasten worden gestimuleerd om nieuwe bindweefselcellen te produceren.

Bovendien komen in het bindweefsel groei- en helende factoren vrij die zorgen voor de aanmaak van collageen en elastinevezels.

Collageen en elastine geven de huid stevigheid en elasticiteit, waardoor de huid door deze behandeling dikker, steviger en gladder wordt. Littekens en rimpels verminderen en pigmentvlekken vervagen doordat de huid wordt vernieuwd.

De SkinPen is het eerste FDA goedgekeurde medische micro-needling systeem ter wereld. Het is tevens als enige systeem FDA goedgekeurd voor het veilig en effectief behandelen van acne littekens. Deze SkinPen heeft als enige microneedling pen ter wereld een CE keurmerk klasse 2A.

Hoe bereid ik mijn huid voor op een SkinPen behandeling?

Het is belangrijk dat de huid voorafgaand aan de behandeling niet gebruind is door de zon, zonnebank of tanning lotion. Als je actieve werkstoffen zoals retinol of AHA/ BHA in je huidverzorgingsroutine gebruikt, mag je daar drie dagen van tevoren mee stoppen. We vragen je met een gereinigde huid zonder foundation naar de behandeling te komen.

SkinPen bij verschillende huidaandoeningen

Eigenlijk heeft iedereen baat bij een SkinPen behandeling. De SkinPen zorgt voor een al met al jongere en frisser uitziende huid. Bij Huidtherapie Eemland kun je terecht voor SkinPen collageen inductietherapie voor vele indicaties worden ingezet:

Na de behandeling

Afhankelijk van de indicatie, de intensiteit van de behandeling en de huidconditie zal de huid er wat roder uitzien en warm/prikkelend aanvoelen. Dit gevoel neemt binnen 24 uur af. De behandeling heeft een korte herstelperiode.

Je ontvangt na de behandeling twee nazorgproducten om het huidherstel te bevorderen. Deze aftercare treatment kit krijg je mee na de behandeling en is inbegrepen in de behandeling.

Resultaat met de SkinPen

Afhankelijk van de behandelindicatie, de huidconditie en je wensen zijn drie tot zes behandelingen nodig om huidverbetering te krijgen die je écht ziet! Hoe meer behandelingen, hoe meer resultaat je boekt.

Het natuurlijke herstelproces van de huid is een proces dat in fasen verloopt. Om deze reden duurt het even voordat het eerste resultaat zichtbaar is.

Na gemiddeld vier weken zie je een huidverbetering in de teint en je huid voelt zachter aan. De opbouw van het collageen in de huid is een geleidelijk proces en werkt nog maanden door.

Het uiteindelijke resultaat, een gladdere, stevigere en egale huid, zal na ongeveer zes maanden zichtbaar zijn. Fijne lijntjes, grove poriën, (acne)littekens en huidverslapping zullen minder opvallen.

Vrouw voor medische microneedling behandeling
Voor behandeling
Vrouw na SkinPen medische microneedling behandeling en huidverbetering
Na behandeling
Voor behandeling
Na behandeling

Tarieven van SkinPen behandeling

Vergoeding

Als de SkinPen wordt ingezet bij de behandeling van (acne) littekens in het gezicht wordt dit in sommige gevallen gedeeltelijk vergoed. Dit is afhankelijk van het aanvullend pakket. Informeer bij je zorgverzekeraar naar de polisvoorwaarden.

Huidtherapie Eemland is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en is geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici.

Ervaringen

“Heel fijn geholpen, fantastisch resultaat door behandelingen met de SkinPen. Mijn rosacea is zo goed als weg! Danielle heeft echt verstand van haar vak, ben goed geïnformeerd en geadviseerd.” – Marieke

9.8/10

Plan jouw gratis intakegesprek

Je kunt bij ons terecht voor een intakegesprek. In dit gesprek luisteren we naar je wensen en bespreken we jouw vragen en verwachtingen.

Daarna volgt een huidonderzoek en krijg je jouw behandelplan. Zo weet je exact waar je aan toe bent! Alle benodigde informatie krijg je ook mee naar huis.

  • Stel al jouw vragen
  • Gevolgd door zorgvuldig huidonderzoek
  • Persoonlijk behandelplan
  • Gediplomeerde huidtherapeuten
  • Geen verwijzing nodig

Gediplomeerde huidtherapeuten

Bij Huidtherapie Eemland in Amersfoort werken alleen HBO opgeleide en BIG geregistreerde huidtherapeuten. Je kunt bij ons terecht zonder verwijzing van de huisarts of medisch specialist.

Gerelateerde onderwerpen

Home » Behandelingen » SkinPen behandeling
Call Now Button