Gratis intake

De liposomatische peeling van Toskani – Nieuw bij Huidtherapie Eemland

Door de liposomatische peelings van Toskani is het eindelijk om alle huidtypen gedurende het hele jaar veilig te behandelen. De liposomatische peeling is een peeling zonder downtime (de tijd die je huid nodig heeft om te herstellen van de peeling), toepasbaar tijdens de zwangerschap en lactatieperiode en geschikt voor elk huidtype. Wie wil dat nou niet? Bij Huidtherapie Eemland zijn we in ieder geval razend enthousiast over deze revolutionaire techniek van huidverbetering. 

Wat is een (chemische) peeling?

Een peeling is een manier om je huid te stimuleren nieuwe huidcellen aan te maken. Door het aanbrengen van een masker of vloeistof op de huid waarin zuren zitten, worden de laagjes cellen van elkaar losgeweekt. Hierdoor zal de huid gaan vervellen en schilferen waarna er nieuwe huidcellen aangemaakt worden. Door het exfoliëren komen er nieuwe cellen bij. Je huid zicht er zichtbaar strakker, gladder en egaler uit. Deze manier van huidverbetering is geschikt wanneer je huid oneffenheden, pigmentverkleuringen, acné of fijne lijntjes vertoont.

Wat is er nu zo speciaal aan de liposomatische peeling?

Bij deze peeling wordt er gebruik gemaakt van de liposomale aflevertechniek. Dit wil zeggen dat de ingekapselde zuren naar de juiste cellaag in onze huid getransporteerd kunnen worden. De zuren worden veilig op de juiste diepte afgegeven aan onze cellen. Dit zorgt ervoor dat elke huidtype, zelfs tijdens de zwangerschap, veilig en effectief behandeld kan worden. 

Waar bestaat een liposomatische peeling uit?

De liposomatische peeling is opgebouwd uit liposomen. Liposomen zijn minuscule, holle bolletjes gevuld met werkstoffen, zoals glycolzuur en melkzuur. De wand van een liposoom is opgebouwd uit fosfolipiden. Dit zijn vetbolletjes. Deze fosfolipiden bevinden zicht ook in onze eigen celwanden. Op het moment dat een liposoom aankomt bij één van onze cellen versmelten de wanden met elkaar en worden de werkzame stoffen in de cel afgegeven. 

Wat mag ik verwachten van deze peeling?

De lipomatische peeling versterkt onze huid door de fosfolipiden. En de werkstoffen in de liposomen zorgen ervoor dat de beschadigde huidcellen kunnen herstellen. Deze peeling geeft dus niet alleen een zichtbare huidverbetering, maar het zorgt ook voor een goede hydratatie waardoor je huid fijner aanvoelt en fijne lijntjes verdwijnen. Het werkt ook op de vermindering van oppervlakkig pigment. De liposomatische peeling is dus de perfecte GLOW treatment voor jouw huid! 

Soorten liposomatische peeling

Er zijn verschillende liposomatische peelings mogelijk bij Huidtherapie Eemland.

  • Salisome Duo (deze peeling is geschikt voor vette en acne-gevoelige huid)
  • Glycosome Duo (een peeling met een goede anti-aging werking) 
  • Mandesome Duo (dé peeling voor een gevoelige huid)
  • Lactisome Duo (een peeling die tevens een werking heeft op pigmentatie) 

Maak een afspraak voor een gratis & vrijblijvend intakegesprek

We willen je graag voorzien van eerlijke, oprechte en wetenschappelijk onderbouwde informatie. Dit bieden wij aan in een gratis en kosteloos intakegesprek. Voel je vrij om contact op te nemen of een online afspraak te boeken.

Home » Blog » De liposomatische peeling van Toskani – Nieuw bij Huidtherapie Eemland
Call Now Button