Huidtherapie Eemland | Huidtherapie Amersfoort

Onze vestigingen
Schothorst
Garietstraat 203
3813 BL Amersfoort

Vathorst
Heideweg 244
3825 ZM Amersfoort
Openingstijden
Schothorst
Maandag08.30 - 20.00
Dinsdag08.30 - 17.30
Woensdag08.30 - 17.30
Donderdag08.30 - 20.00
Vrijdag08.30 - 17.30
ZaterdagOp afspraak

Vathorst
Maandag09.00 - 17.00
Donderdag11.00 - 20.00
033 2037030 of mail: klik hier

Disclaimer

Algemeen
Door de website van Huidtherapie Eemland te gebruiken voor het vergaren van informatie stemt u in met deze disclaimer.

De op de website of e-mail getoonde informatie wordt door Huidtherapie Eemland met zorg samengesteld. Voor de juistheid en volledigheid kan echter niet worden ingestaan. Wijzigingen en typefouten worden voorbehouden. Er wordt geen enkele garantie of verklaring gegeven, noch uitdrukkelijk noch stilzwijgend, betreffende de redelijkheid,  juistheid of volledigheid van de informatie welke op de site wordt gepubliceerd of waartoe via de website toegang wordt geboden. Iedere aansprakelijkheid voor eventuele schade ten gevolge van toegang tot en gebruik van de site wordt door Huidtherapie Eemland uitdrukkelijk afgewezen. Er wordt geen garantie geboden voor het foutloos en ononderbroken functioneren van de site.

Huidtherapie Eemland kan geen aansprakelijkheid aanvaarden voor eventuele schade ten gevolge van het gebruik van de informatie op deze site, of het zonder persoonlijk advies wijzigen, stoppen of aanpassen van een behandeling. Informatie op deze website kan niet worden beschouwd als vervanging van een consult of een behandeling bij een arts.

Resultaten kunnen niet gegarandeerd worden en resultaten kunnen verschillen van persoon tot persoon.

Copyright
Alle teksten en afbeeldingen op deze website is eigendom van Huidtherapie Eemland. Het is niet toegestaan om informatie van deze website te kopiëren zonder toestemming van de eigenaar van deze website.

Maak een afspraak voor een gratis & vrijblijvend intakegesprek

We willen je graag voorzien van eerlijke, oprechte en wetenschappelijk onderbouwde informatie. Dit bieden wij aan in een gratis en kosteloos intakegesprek. Voel je vrij om contact op te nemen of een online afspraak te boeken.

Neem contact op
Copyright © Huidtherapie Eemland 2019     Algemene Voorwaarden     Disclaimer     Privacy verklaring