Gratis intake
Huidverbetering gezicht en hals

Huidverbetering

Een gezonde en stralende huid, dat willen we het liefst allemaal. De een is er mee gezegend, de ander moet de huid iets meer liefde geven. Bij Huidtherapie Eemland behandelen we niet alleen heftige huidaandoeningen, maar werken we ook aan huidverbetering.

Zo behandelen we bijvoorbeeld grove poriën, littekens, pigmentvlekken en rimpels. Door middel van deze behandelingen verbeteren we de huid, houden we hem langer jong en laten we jou en jouw huid weer stralen!

Huidverbetering: v.a. €75

Wat is huidverbetering? 

Bijna iedereen besteedt wel aandacht aan zijn/haar huidverzorging. We vinden het belangrijk om er goed uit te zien. En dat is begrijpelijk! De huid is vaak een van de eerste dingen die anderen van jou te zien krijgen.

Je bent misschien al aan de slag gegaan met crèmes om huidveroudering of huidverslechtering tegen te gaan, maar vaak is dat niet genoeg. Sterker nog: crèmes zijn vaak helemaal niet effectief bij het aanpakken van huidveroudering.

Wij hebben behandelingen die wél aantoonbare resultaten geven.

Met huidverbeterende behandelingen pakken we onder andere (acne)littekens, pigmentvlekken, (beginnende) rimpels, grove poriën en zonbeschadiging aan.

Welke huid verbeterende behandelingen zijn er?

Om de huid zo gezond en stralend mogelijk te krijgen hebben we de keuze uit (een combinatie van) verschillende, effectieve behandelmethodes:

Medische peelings

Om het ontstekingsproces te remmen, de huid egaler te maken en de huidconditie te verbeteren, kan de peeling worden ingezet. De huidtherapeut heeft een ruime keuze uit verschillendepeelings. De keuze van de peeling is afhankelijk van de huid(conditie) op het moment van de behandeling en kan per behandelingsmoment verschillen.

Meer over onze peelings »

Medische microneedling

De SkinPen behandeling is een behandeling die de huid in de diepte stimuleert om nieuwe collageenvezels en elastine aan te maken. Dit geeft de huid stevigheid, maar het maakt de huid ook gladder.

Meer over medische microneedling »

Persoonlijk huidverzorgingsadvies

Zonder goede voorlichting en advies over huidverzorging, zal er geen mooi resultaat worden behaald. Indien je een goed en langduriger resultaat van de behandeling wil, is het van belang dat je de huid thuis ook goed verzorgd. Tijdens het intakegesprek wordt dit aandachtig besproken en vastgelegd in jouw persoonlijke behandelplan.

Plan jouw intakegesprek

Kom snel langs en maak gebruik van ons advies op maat tijdens het intakegesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw vragen, wensen en verwachtingen. Wij zullen jouw huid onderzoeken en een persoonlijk plan van aanpak opstellen. Bovendien krijg je een prijsindicatie. Zo weet je exact waar je aan toe bent.

Bij ons werken alleen HBO opgeleide en BIG geregistreerde huidtherapeuten. En kun je terecht zonder verwijzing van de huisarts of medisch specialist. In sommige gevallen is wel een verwijzing nodig om in aanmerking te komen voor een vergoeding. Informeer bij je zorgverzekeraar of dit het geval is.

Danielle is een hele fijne en kundige huidtherapeut. Ze luistert goed naar je klacht, neemt je serieus en heeft alle tijd voor je vragen. Kortom een hele fijne praktijk die er ook mooi verzorgd uitziet.

Marjolein
Huidverbetering
Home » Huidaandoeningen » Huidverbetering
Call Now Button