Gratis intake

Huidtherapie Amersfoort

Huidtherapie Eemland in Amersfoort: maak nu een afspraak en krijg 10% korting op je eerste behandeling!

Vaak gaan huidaandoeningen gepaard met veel onzekerheden. Ziet iemand die haartjes in mijn gezicht? Kijken ze nou naar mijn acne? Moet ik make-up op om mijn pigmentvlekjes te bedekken? Bij Huidtherapie Eemland snappen wij dat maar al te goed, en werken er twee gekwalificeerde huidtherapeuten die jou graag willen helpen. Zodat je huid niet meer in de weg staat onderweg naar zelfvertrouwen. Plan nu een eerste afspraak bij een van onze locaties in Amersfoort en krijg 10% korting! 

Heb ik baat bij huidtherapie?

Huidtherapie is voor iedereen. Of je nou last hebt van bijvoorbeeld acne of dat je niet meer wilt scheren of jezelf gewoonweg wilt verwennen met een fijne gezichtsbehandeling of peeling, bij Huidtherapie Eemland kun je terecht! Ons doel is om jou beter in je huid te laten voelen en ervoor te zorgen dat jouw huid jou niet in de weg staat op weg naar zelfvertrouwen. Wij zien namelijk vaak dat deze twee dingen hand in hand gaan. Onze huidtherapeuten zijn persoonlijk, deskundig en bieden een luisterend oor. Samen zorgen we ervoor dat jij je goed voelt in je huid!

Ervaren huidtherapeuten

Bij Huidterapie Eemland werken alleen BIG geregistreerde huidtherapeuten die aangesloten zijn bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten. Zij zijn huidexperts op het gebied van huidverbetering en huidverjonging. De huidtherapeuten zijn HBO opgeleid en hebben meerdere post-HBO opleidingen gevolgd om zich te specialiseren binnen hun vakgebied. 

Maak een afspraak voor een intakegesprek

We willen je graag voorzien van eerlijke, oprechte en wetenschappelijk onderbouwde informatie. Dit bieden wij aan in een intakegesprek. Voel je vrij om contact op te nemen of een online afspraak te boeken.

Het resultaat

Samen hebben we uiteindelijk één doel: jouw huid verbeteren. Op de eerste afspraak gaan we samen in gesprek om te kijken wat voor behandeling er nodig is. In dit intakegesprek stellen we vragen over je gezondheid. Omdat je niet bij elke huid zomaar direct kunt behandelen, vinden we het belangrijk om te weten waar we mee te maken hebben. Daarna verrichten we een huidonderzoek. Met deze gegevens stellen we een persoonlijk behandelplan op om samen het meest optimale resultaat te behalen. Wist je dat de behandelingen worden vaak deels vergoed door de zorgverzekering?

Het verschilt natuurlijk per huidaandoening, maar vaak zien we na een paar behandelingen al een flinke vooruitgang. Dit is wat ons werk heel blij maakt en voldoening geeft. Dit willen we graag met je delen.

Kom langs bij een van onze locaties in Amersfoort!

Huidtherapie Eemland heeft twee locaties in Amersfoort Schothorst en Amersfoort Vathorst waar je van maandag tot en met zaterdag terecht kunt. Beide locaties zijn goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Ook als je niet uit Amersfoort komt is het goed aan te reizen door de centrale ligging van de stad. Tevens hebben we gratis parkeerplek. We ontmoeten je graag in de praktijk! 

10% korting op jouw eerste afspraak

Als je een afspraak bij ons maakt starten we met een intakegesprek. In dit intakegesprek zal de huidtherapeut kijken wat er nodig is om jouw huidaandoening te verbeteren. Zij zal jou informatie geven over jouw huidprobleem, het behandelplan en de prijs van het behandeltraject. Ook kan ze met jou kijken of je in aanmerking komt voor een vergoeding vanuit je verzekering. Beslis je na dit intakegesprek dat je je graag wil laten behandelen bij ons? Dan krijg je nu 10% korting op je eerste behandeling! Maak een afspraak via het onderstaande formulier, we zien je graag binnenkort bij Huidtherapie Eemland!

Plan jouw intakegesprek

Op korte termijn kun je bij ons terecht voor een intakegesprek. In dit gesprek, wat ongeveer 30 minuten duurt, luisteren we goed naar je wensen. Ook bespreken we jouw vragen en verwachtingspatroon. Daarna volgt een zorgvuldig huidonderzoek. De uitkomst wordt door de behandelend huidtherapeut vastgelegd in jouw persoonlijke behandelplan. Zo weet je exact waar je aan toe bent! Alle benodigde informatie krijg je ook mee naar huis.

Bij Huidtherapie Eemland in Amersfoort werken alleen HBO opgeleide en BIG geregistreerde huidtherapeuten en kun je terecht zonder verwijzing van de huisarts of medisch specialist.

We hopen je snel te kunnen verwelkomen in onze praktijk!

Home » Huidtherapie Amersfoort
Call Now Button