Gratis intake

Huidtherapeut Daniëlle

Eigenaar & Huidtherapeut Daniëlle van Eldik

Ik wil het verschil maken voor jou. Oprechtheid, betrouwbaarheid én enthousiasme is wat je van mij mag verwachten. Huidtherapie gaat voor mij niet alleen over het verbeteren van de huid. Het verbeteren van het zelfvertrouwen is net zo belangrijk.

Inlevingsvermogen, eerlijkheid, persoonlijkheid en deskundigheid is wat mij als huidtherapeut en mens karakteriseert. Dat jij begrepen en geholpen wordt, is wat voor mij telt.

WAARDEN

Oprecht advies

Ik geloof oprecht in de zorg die ik geef. Ik vind het belangrijk dat je altijd een eerlijk advies krijgt en ik doe nooit loze beloftes.

Heb je bijvoorbeeld een diep litteken? Dan zal deze nooit helemaal verdwijnen. Lees je overal dat laserbehandeling jou 100% haarvrij achter laat? Dan vertel ik jou eerlijk dat laserbehandelingen nooit garanderen dat de haren helemaal verdwijnen of nooit meer terugkomen. 

Ik vertel je ook wat voor resultaat er wél behaald kan worden en hoe ik dat samen met jou zal aanpakken. Ik vertel je hoeveel behandelingen er ongeveer nodig zijn, wat het kost en welke behandelmethoden ik gebruik.

Zo weet je altijd waar je aan toe bent!

Kennis en kwaliteit

Kennis en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Als huidtherapeut ben ik HBO opgeleid, aangesloten bij de NVH en ik ben kwaliteitsgeregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici. 

Ik volg regelmatig post HBO-opleidingen, sta lezingen bij, bezoek congressen en ik volg bijscholingen om altijd op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen in ons vak. Zo sta je niet stil en blijf ik mezelf als huidtherapeut ontwikkelen. Dit houdt het voor ook uitdagend en houd mij scherp.

Veel van de behandelingen worden deels vergoed door zorgverzekeraars. Ik werk samen met andere specialisten of jouw huisarts om samen het beste resultaat te behalen en jou de zorg te geven die je verdient!

  • KP Nummer: 19914086388
  • AGB-code: 90043870

“Ik weet hoe het voelt”

Trust me, I’ve been there. Ook ik heb last gehad van een problematische huid. Ik weet echt hoe het voelt. De onzekerheid, soms thuisblijven omdat je niet naar buiten durft.

En daarom weet ik ook dat het niet stopt bij het uitvoeren van de behandeling. Ik vind het fijn om te horen hoe het met je gaat, zelfs nadat het behandeltraject gestopt is.

Als iemand bij mij in de stoel ligt, komen de meest indrukwekkende en persoonlijke verhalen voorbij. Dat jij mij vertrouwt met je verhalen, frustraties of onzekerheden maakt mijn werk heel bijzonder!

Problemen bij de bron aanpakken

Elke huidaandoening en ieder mens is anders en om deze reden ben ik altijd op zoek naar de beste behandeling die passend is voor jou.

Ik behandel niet alleen een huidaandoening, maar ik geef ook voorlichting en advies over leefstijl, voeding en het gebruik van cosmeceuticals. Dit zorgt ervoor dat ik een nog groter en langdurig resultaat kan behalen. Samen met jou.

“Ik ben bij Daniëlle terecht gekomen met een huidprobleem nadat ik bij veel andere huidtherapeuten ben geweest. Niemand kon me verder helpen, maar Daniëlle wel, en met een fantastisch resultaat! Ik ben haar enorm dankbaar.

Daniëlle werkt echt samen met jou naar de beste oplossing voor de lange termijn. Ze neemt echt de tijd. Ze is zeer professioneel en lief tegelijk. Ik raad het iedereen aan om hier in behandeling te gaan! Een dikke 10!” – Esmé

Werkwijze

Ik begrijp dat het een grote stap kan zijn om naar een huidtherapeut te gaan. Je wilt weten of ik jou kan helpen en of je bij mij op de goede plek bent.

Bij het intakegesprek bespreek ik jouw wensen en vragen, maar onderzoek ik ook zorgvuldig jouw huid. Ik stel hierna een behandelplan op en geef je een prijsindicatie. Dit ondersteun ik met een mail met alle informatie én het op maat gemaakte behandelplan.

Zorg voor jou en de aarde

Omdat ik het belangrijk vind om de aarde zo goed mogelijk achter te laten voor onze kinderen en een goed voorbeeld voor hen te zijn probeer ik zo groen mogelijk te werken.

Ik gebruik zo veel mogelijk natuurlijke schoonmaakproducten en ik gebruik geen huidproducten die op dieren worden getest. Zelf kom ik graag zoveel mogelijk op de fiets naar mijn werk en minimaliseer ik het afval. Ik gebruik geen plastic tasjes en kies liever voor een papieren of linnen exemplaar.

Ik bied helaas geen testers aan. Zo verminder ik het weggooien van verpakkingen. Wil je toch iets testen? Ik breng het graag bij je aan. 

Huidtherapie Eemland Amersfoort lasertherapie

Kom langs!

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen of weet je niet precies wat je hebt? Neem gerust contact met mij op.

Je kunt makkelijk een online afspraak maken. Maar je kunt natuurlijk ook bellen op 033-2037030 of mailen naar info@huidtherapie-eemland.nl.

Home » Over de praktijk
Call Now Button