Huidtherapie Eemland | Huidtherapie Amersfoort

Onze vestigingen
Schothorst
Garietstraat 203
3813 BL Amersfoort

Vathorst
Heideweg 244
3825 ZM Amersfoort
Openingstijden
Schothorst
Maandag:11.00 - 20.00
Dinsdag:09.00 - 18.00
Woensdag:09.00 - 18.00
Donderdag:11.00 - 20.00
Vrijdag:09.00 - 17.00
Zaterdag:op afspraak

Vathorst
Maandag:09.00 - 17.00
Donderdag:11.00 - 20.00033 2037030 of mail: klik hier

Over ons

Een mooier leven

Iemand die zichzelf weer met plezier in de spiegel aankijkt, omdat het litteken veel minder opvalt. Of omdat de acnéhuid zoveel rustiger en egaler is. Het zelfvertrouwen groeit en daarmee begint een ontdekkingsreis: naar de kapper gaan, mooie kleren kopen. Jezelf mooi vinden en dat uitstralen.Mensen die zichzelf weer laten zien. Een betere kwaliteit van leven. Dat is onze passie.

Wat waarderen klanten aan Huidtherapie Eemland?

“Hoe is het nu met je huid?”
Natuurlijk zijn we klantgericht. Maar nazorg is waarmee we ons echt onderscheiden. Gewoon een kort belletje of berichtje achteraf. Omdat we aan je denken. Omdat we willen weten hoe het met je gaat na de behandeling. En als er iets is, vinden we samen een oplossing.

We weten hoe het voelt
Acné of littekens, daar word je onzeker van. Dat weten we uit eigen ervaring. We begrijpen dat er soms heel wat aan vooraf gaat, als mensen zich melden met huidproblemen. Na jaren studie en ervaring weten we gelukkig ook dat we er veel aan kunnen verbeteren.

Oprecht advies
Wij bieden de beste huidzorg, maar met zware overbeharing zul je nooit compleet haarvrij door het leven gaan. Een beschadigde huid ondersteun je niet met een crème van vijf euro. We geven liever oprecht advies en beloven alleen wat we kunnen waarmaken.

Een gerust gevoel
Bij een huidtherapeut ben je zeker van een behandeling door een deskundige. Huidtherapeuten volgen een hbo-studie, zijn aangesloten bij de NVH en BIG-geregistreerd en worden vergoed door zorgverzekeraars. En, met jouw goedkeuring, overleggen we met doorverwijzers. Zodat je de beste zorg ontvangt.

BONUS: Onze taxi-service
Grapje. We zijn geen taxi-service. Maar het leven is soms onverwacht. Een meneer die niet thuiskomt, omdat de regiotaxi niet komt opdagen. Een geliefde die naar de spoedeisende hulp moet. In zulke uitzonderlijke gevallen gaan we net wat verder.

Kennis en kwaliteit
Om de kwaliteit hoog te houden, gaan we regelmatig naar congressen en cursussen om onze kennis en kunde up to date te houden. In de (cos) medische zorg vinden veel ontwikkelingen plaats en wij bieden graag de beste huidzorg voor onze patiënten.

Afspraak maken

Om een afspraak te maken kun je ons op werkdagen bellen op 033-2037030. Het kan gebeuren dat we de oproep niet meteen kunnen beantwoorden, omdat we bijvoorbeeld in behandeling zijn. Laat in dit geval een voicemailbericht met je naam en telefoonnummer achter. Het is ook mogelijk om een afspraak te maken door een e-mail te sturen naar [email protected] of door het contactformulier op de website in te vullen. Voicemails en e-mails worden, op werkdagen, binnen 24 uur beantwoord. 
We behandelen uitsluitend op afspraak.

Intakegesprek

Een intakegesprek is gratis en hiervoor reserveren we 30 minuten in onze agenda. Tijdens dit gesprek zal de huidtherapeut vragen stellen over je huidaandoening en je gezondheid en zal ze je huid onderzoeken. Ook kun je al je vragen, wensen en verwachtingen met haar bespreken. Vervolgens stelt de huidtherapeut samen met jou een persoonlijk behandelplan op en geeft ze een prijsindicatie van de behandeling.

Annuleren van een afspraak

Als het niet lukt om een afspraak na te komen, vragen we je zo snel mogelijk per telefoon of e-mail te annuleren. In de tijd die voor jou gereserveerd was, kunnen we iemand anders helpen. Als de annulering niet ten minste 24 uur voor de behandelafspraak aan ons is doorgegeven, zijn we genoodzaakt hier kosten voor in rekening te brengen. Deze kosten bedragen €40. Bij het niet tijdig annuleren van een laserbehandeling wordt 50% van het besproken tarief in rekening gebracht. Deze kosten zijn niet declarabel bij de zorgverzekering.Wij adviseren om alleen in uiterste noodgevallen de afspraak te annuleren.

Directe toegankelijkheid

Sinds 1 januari 2011 is het mogelijk om zonder verwijzing naar de huidtherapeut te gaan. Dit betekent dat de huidtherapeut direct toegankelijk is. Mocht je zonder verwijzing komen, dan wordt er eerst een screening gedaan om te beoordelen of de huidtherapeut de juiste persoon is om je te helpen. Mocht dit niet het geval zijn, dan verwijzen we je naar de huisarts.

Kwaliteit en deskundigheid

Huidtherapie Eemland is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH). Dit is de beroepsvereniging die opkomt voor de belangen van alle huidtherapeuten in Nederland en zij richt zich op het ontwikkelen van kwaliteitsbeleid en organiseert bij- en nascholingsprojecten voor haar leden. Bovendien is de NVH aangesloten bij de Klachtencommissie Paramedici.

Ook staat Huidtherapie Eemland geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici. In dit register staan alle kwaliteitsgeregistreerde huidtherapeuten van Nederland om transparantie en kwaliteit in zorg te bieden. Voor registratie in het Kwaliteitsregister Paramedici gelden criteria ten aanzien van werkervaring en deskundigheidsbevordering.

Vergoedingen

Vergoeding door de zorgverzekering is mogelijk. Huidtherapie Eemland is aangesloten bij de NVH, geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici en is gecontracteerd met alle zorgverzekeraars van Nederland.

Verschillende andere behandelingen die wij aanbieden, kunnen vanuit de aanvullende verzekering worden vergoed.
Dit geldt voor:

Na een afspraak heb je de mogelijkheid om de behandeling te pinnen of contant te betalen. Wij kunnen de factuur naar je mailen, zodat je deze kunt indienen bij jouw zorgverzekeraar. De behandeling van oedeem en het aanmeten en leveren van therapeutisch elastische kousen kunnen wij direct bij de zorgverzekeraar declareren.

Klachtenformulier

Wij vinden het erg belangrijk dat je tevreden bent met de door ons verleende zorg. Hoewel we veel waarde hechten aan persoonlijke service, uitgebreide voorlichting en kwaliteit gebeurt het soms dat iemand niet tevreden is. Dan hopen we dat je je klacht of probleem eerst met de desbetreffende huidtherapeut wil bespreken. Meestal lukt het om samen een passende oplossing te vinden. Ook is het mogelijk om jouw klacht via het klachtenformulier op de website in te dienen. Dan word je zo snel mogelijk gebeld en gevraagd om langs te komen.

Wanneer we samen niet tot een passende oplossing kunnen komen, kun je je wenden tot de klachtencommissie van onze beroepsvereniging: de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH). Deze commissie is onafhankelijk en zal met de grootst mogelijke zorg je klacht behandelen. Meer informatie kun je vinden op de website van de NVH.

Privacy

Wij gaan vertrouwelijk met patiëntengegevens om. Het patiëntendossier is veilig opgeslagen in een automatiseringssysteem voor de huidtherapeutische praktijk. De gegevens in deze beveiligde praktijksoftware kunnen niet verloren gaan of in onbevoegde handen terechtkomen. De gegevens kunnen wel, met jouw toestemming, gebruikt worden voor kwaliteitsverbetering en ondersteuning van de bedrijfsvoering.

Waarneming en stagiaires

In de praktijk kunnen waarnemende huidtherapeuten en stagiaires werken. We vinden continuïteit en ontwikkeling van onze huidzorg erg belangrijk. Bij Huidtherapie Eemland hechten we veel waarde aan kwalitatief goede huidzorg en een prettige sfeer waarin vertrouwen en openheid een grote rol speelt. Iedere waarnemende huidtherapeut heeft meerdere jaren werkervaring als huidtherapeut en is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) en BIG geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici. Bovendien is de praktijk een opleidingsplek voor huidtherapeuten in opleiding.

Plan jouw gratis intakegesprek

Een eerlijk antwoord op jouw vragen! Dat is wat wij belangrijk vinden in het eerste gesprek. Weten waar je aan toe bent en wat er nodig is om je te kunnen helpen. Dat staat centraal in ons intakegesprek. We ontmoeten je graag.

Neem contact op
Copyright © Huidtherapie Eemland 2019     Algemene Voorwaarden     Disclaimer     Privacy verklaring