Online afspraak maken

Over de praktijk

Wat ons drijft

Huidtherapie gaat voor ons niet alleen over het verbeteren van de huid. Het verbeteren van het zelfvertrouwen is net zo belangrijk.

Elke keer weer vinden we het bijzonder als er iemand met meer zelfvertrouwen de deur uitloopt dan waarmee zij/hij binnenkwam. Deel zijn van dat proces vinden wij heel speciaal. 

ONZE WAARDES

Oprecht advies

Wij geloven in de zorg die wij bieden. En dat merk je. We vinden het belangrijk dat je altijd eerlijk advies krijgt en we doen nooit loze beloftes.

Heb je bijvoorbeeld een diep litteken? Dan zal deze nooit helemaal verdwijnen. Lees je overal dat laserbehandeling jou 100% haarvrij achter laat? Dan vertellen wij jou eerlijk dat laserbehandelingen nooit garanderen dat de haren helemaal verdwijnen of nooit meer terugkomen. 

We vertellen je ook wat voor resultaat er wél behaald kan worden en hoe we dat gaan aanpakken. We vertellen je hoeveel behandelingen er ongeveer nodig zijn, wat het kost en welke behandelmethodes we gebruiken.

Zo weet je altijd waar je aan toe bent!

Kennis en kwaliteit

Kennis en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Al onze huidtherapeuten zijn hbo opgeleid, zijn aangesloten bij de NVH en zijn BIG-geregistreerd

We volgen regelmatig post hbo-opleidingen, staan lezingen bij, bezoeken congressen en volgen bijscholingen om altijd op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen in ons vak. Zo staan we niet stil en blijven we ons als huidtherapeuten ontwikkelen. 

Veel van onze behandelingen worden deels vergoed door zorgverzekeraars. We werken samen met andere specialisten of jouw huisarts om samen het beste resultaat te behalen en jou de zorg te geven die je verdient!

We weten hoe het voelt

Trust us, we’ve been there. Ook wij hebben last gehad van een problematische huid. We weten hoe het voelt.

En daarom weten we ook dat het niet stopt bij het uitvoeren van de behandeling. We vinden het leuk om te horen hoe het met je gaat, zelfs nadat het behandeltraject gestopt is.

Als mensen bij ons in de stoel liggen komen de meest indrukwekkende en persoonlijke verhalen voorbij. Dat jij ons vertrouwt met je verhalen, frustraties of onzekerheden maakt ons werk bijzonder.

“Ik ben bij Daniëlle terecht gekomen met een huidprobleem nadat ik bij veel andere huidtherapeuten ben geweest. Niemand kon me verder helpen, maar Daniëlle wel, en met een fantastisch resultaat! Ik ben haar enorm dankbaar. Ze werkt echt samen met jou naar de beste oplossing voor de lange termijn. Ze neemt echt de tijd voor je en is zeer professioneel en lief tegelijk. Ik raad het iedereen aan om hier in behandeling te gaan! Een dikke 10!” – Esmé

Onze werkwijze

We begrijpen dat het een grote stap kan zijn om naar een huidtherapeut te gaan. Je wilt weten of wij jou kunnen helpen en of je bij ons op de goede plek bent.

Daarom werken wij met een gratis intake gesprek. We bespreken jouw wensen en vragen, maar onderzoeken ook zorgvuldig jouw huid. We stellen hierna een behandelplan op en geven je een prijsindicatie.

Onze huidtherapeuten

Met drie gepassioneerde en ervaren huidtherapeuten vormen wij Huidtherapie Eemland. Samen staan wij voor kwaliteit en een persoonlijke benadering.

In onze praktijk in Amersfoort Schothorst helpen we dagelijks mensen met allerlei huidproblemen. We voeren alle behandelingen kundig uit en bieden alleen behandelingen aan waar we er zelf écht achter staan. 

Zorg voor jou en de aarde

Omdat we het belangrijk vinden om de aarde zo goed mogelijk achter te laten voor onze kinderen en een goed voorbeeld voor hen te zijn proberen we zo groen mogelijk te werken.

We gebruiken zo veel mogelijk natuurlijke schoonmaakproducten en we gebruiken geen huidproducten die op dieren worden getest. Zelf komen we graag zoveel mogelijk op de fiets naar ons werk en proberen we ons afval te minimaliseren. We gebruiken geen plastic tasjes en kiezen liever voor een papieren of linnen exemplaar.

We bieden helaas geen testers aan. Zo verminderen we het weggooien van verpakkingen. Wil je toch iets testen? We brengen het graag bij je aan. 

Huidtherapie Eemland Amersfoort lasertherapie

Kom langs!

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen of weet je niet precies wat je hebt? Neem gerust contact met ons op.

Je kunt makkelijk een online afspraak maken. Maar je kunt natuurlijk ook bellen op 033-2037030 of mailen naar info@huidtherapie-eemland.nl.

Home » Over de praktijk
Call Now Button