Huidtherapie Eemland | Huidtherapie Amersfoort

Onze vestigingen
Schothorst
Garietstraat 203
3813 BL Amersfoort

Vathorst
Heideweg 244
3825 ZM Amersfoort
Openingstijden
Schothorst
Maandag:09.00 - 18.00
Dinsdag:09.00 - 18.00
Woensdag:09.00 - 18.00
Donderdag:9.00 - 20.00
Vrijdag:09.00 - 18.00
Zaterdag:op afspraak

Vathorst
Maandag:11.00 - 20.00
Donderdag:11.00 - 20.00



033 2037030 of mail: klik hier

Ervaringen

Anne
Service en aandacht
29/02/2020

Verwelkomd met een warm welkom. Alles netjes op tijd en vriendelijk. De behandelruimte is heel ontspannen ingericht, netjes en schoon. Ze bezitten goede kennis over hun vakgebied en laten dit merken door vragen te stellen en advies te geven. Gedurende de behandelingen ben ik met respect behandeld. Naderhand een goed advies gekregen. Voor vragen zijn zij tevens makkelijk te bereiken via de telefoon of social media.

Nick
Acne behandeling
16/09/2019

Ik kwam binnen met hele erge acne nu na een aantal behandelingen zo goed als alles weg. Ze werken heel professioneel en netjes. Ik ben zeer tevreden!

Manon
Acne in het gelaat
15/08/2019

“Danielle is erg goed in haar vak. Daarnaast geeft ze ook goede tips en adviezen voor mijn huid die ik thuis kan toepassen. Ik kom graag bij haar in de praktijk.”

Judith
Overbeharing in het gelaat en hals
13/06/2019

“Heel fijn bij Daniëlle. Een vrijblijvende intake met allerlei mogelijkheden binnen budget. Danielle neemt de tijd voor je en geeft ruimte om vragen te stellen. Blij dat ik via de huisarts bij haar terecht kon binnen een korte tijd.”

Francesca
Rosacea in het gelaat
13/04/2019

“Super geholpen, lieve meiden die weten waar ze het over hebben! Top dank jullie wel voor de goede zorg!”

Duygu
Keratosis pilaris en overbeharing armen
12/03/2019

“Al jaren lang heb ik last van bultjes en vlekken op mijn armen. Zo erg dat ik geen t-shirt meer wilde dragen. Ik voelde me erg onzeker hierover. Totdat ik bij Danielle terecht kwam. Samen met Loes hebben ze bij de intake alles duidelijk uitgelegd. Ik wilde al gelijk beginnen met de behandeling. Al na een aantal behandelingen was er resultaat te zien. Daarna overgegaan naar een Laserbehandeling, waar ik ook enorm tevreden over ben. Ze neemt ruim de tijd voor je en rafelt het werk niet af. Ook als persoon zijn ze allebei heel aardig. Tussendoor mailt ze wel eens hoe het gaat, superfijn! Ook kan je leuk met ze kletsen. Ik ben ze allebei ontzettend dankbaar!”

Marga
Rosacea in het gelaat
06/03/2019

“Ik heb al vele jaren een huidaandoening Rosacea. Mijn huid is onrustig en uit zich door roodheid en pukkeltjes. Kreeg in het begin via de huisarts Metronidazol. Maar deze hielp niet meer. Uiteindelijk heb ik antibiotica gebruikt, maar daar kreeg ik mijn huid ook niet rustig mee. Ik werd toen doorverwezen naar Huidtherapie Eemland in Amersfoort. Ik maakte een afspraak bij Danielle van Eldik. Het werd mij al snel duidelijk dat zij mij kon helpen om mijn huid te verbeteren. Zij is echt gedreven en grijpt alles aan om je huid te verbeteren. Zij heeft kennis van de vele mogelijkheden die er zijn om de Rosacea rustig te maken. Ik heb nu diverse behandelingen gekregen en het resultaat mag er wezen! Het gaat nu zoveel beter met mijn huid. Ik ben ontzettend blij dat ik in contact bent gekomen met huidtherapeut Danielle.”

Tess
Acne en vlekjes in het gelaat
23/02/2019

“Mijn huid was al jaren erg wisselend. Ik had regelmatig vlekjes en onzuiverheden, waardoor ik soms uren voor de spiegel stond om vervolgens alsnog met een rot gevoel de deur uit te gaan. De gastvrije en professionele houding van Daniëlle en Loes zorgde ervoor dat ik mij direct op mijn gemak voelde. Alles werd duidelijk uitgelegd en ik werd meegenomen in beslissingen. Ik ben nu een paar maanden verder en mijn huid is zoveel stabieler. De behandelingen in combinatie met de verzorgingsadviezen, zorgen ervoor dat mijn huid nu gezonder voelt en uit ziet. Ik ben er nog niet, maar er is binnen korte tijd veel vooruitgang geboekt! Hier ben ik dan ook ontzettend dankbaar voor!”

Angela
Litteken- en oedeemtherapie in het gelaat
11/02/2018

“Eind 2015 ben ik geopereerd aan een melanoom in mijn gezicht, begin februari 2016 moest ik hier opnieuw aan geopereerd worden en zijn er lymfevaten in mijn hals verwijderd. Na de operatie heb ik me erg zorgen gemaakt over mijn ‘Frankenstein’ gezicht. Op aanraden van een vriendin heb ik 6 weken later contact opgenomen met Daniëlle.

Daniëlle heeft mij bij het intake gesprek heel duidelijk alles uitgelegd, wat zij voor mij kon doen en hoe de behandeling er uit zou gaan zien, en ook hoe lang dat zou gaan duren. Vol goede moed ben ik aan de litteken- en oedeembehandeling begonnen.

En wat een resultaat! Na een paar weken had ik al veel minder last van mijn littekens en begon het oedeem langzaamaan weg te gaan. En nu ruim anderhalf jaar later … is het oedeem allemaal weg en vallen mijn littekens niemand meer op. Het gebeurt nu zelfs dat mensen naar mijn gezicht kijken en mij dan vragend aankijken ‘waar zitten die littekens dan’?

Een groter compliment kan Daniëlle niet krijgen, want dit is tenslotte het resultaat dat zij voor elkaar heeft gekregen. Dank je wel Daniëlle voor al je hulp, je expertise, je magische handen, het meedenken en adviseren, je vriendelijkheid en je lach.”

Ilona
Acne in het gelaat
09/02/2018

“Ik ben nu drie keer geweest voor mijn acne huid en mijn acne is al zichtbaar minder. Danielle weet wat ze doet, is prettig in de omgang en altijd bereikbaar. Kortom, ik kan Danielle echt aanraden. Heb je problemen met je huid? Loop er niet langer mee rond. Ik ben ontzettend blij dat ik de stap heb genomen om naar de huidtherapeut, Danielle, te gaan.”

Cindy
Couperose in het gelaat
21/01/2018

“Paar maanden geleden bij Danielle op een vrijblijvend gesprek geweest .en aan de hand daar van met behandelingen begonnen. Niet de fijnste die er is. maar het geeft resultaat en daar ben ik erg blij mee. Ze weet goed waar ze mee bezig is en dat geeft een goed gevoel.”

Lorenzo
Acne in het gelaat
16/01/2018

“Gezelligheid en kwaliteit, Danielle heeft na een paar weken mijn huid sterk verbeterd. Houd van een babbel en heeft passie voor het vak.”

Ilse
Acne in het gelaat
28/12/2017

“Dankzij het advies en de behandelingen van Danielle ben ik na jaren eindelijk van mijn acne af. Ik heb vrijwel geen ontstekingen meer en de littekens vallen minder op. Ik ben zeer tevreden met het resultaat!”

Judith
Rosacea in het gelaat
18/12/2017

“Al jaren loop ik met huidklachten (gezicht) en heb daarvoor vele specialisten, zowel medisch als alternatief, gezien. Na de zomer besloot ik nog één laatste poging te doen. Via de huisarts-assistent kwam ik bij Danielle van Huid- en Oedeemtherapie Eemland terecht. Danielle zag meteen wat er scheelde en zette een behandelplan in. Omdat ik zwanger ben kon dit slechts beperkt, maar dat kleine beetje verlichtte mijn klachten al enorm. Een bezoek aan de dermatoloog moedigde zij aan, welke overigens haar diagnose bevestigde. Fijn dat specialisten samenwerken! Straks, als ik niet meer hoef te denken aan de gezondheid van dat wondertje in mijn buik, pak ik het traject verder op met dermatoloog en Danielle en ben ik ervan overtuigd dat ik ook eens met een mooi huidje zal stralen.

De expertise van Danielle, in combinatie met haar fijne persoonlijkheid, maakt dat ik haar van harte aanbeveel!”

Somaye
Acne en acnelittekens in het gelaat
17/10/2017

“Ik heb heel goede ervaring met microneedling behandeling bij huid en oedeemtherapie Eemland. Ik had een vrij onrustige huid en ik had van die littekens in me huid door puistjes, vooral op me wangen. Bij het intakegesprek heeft mevrouw Danielle van Eldik alles over de behandeling heel gedetailleerd aan mij toegelicht, over hoe de behandeling zou doorlopen en wat ik van de behandeling kan verwachten. Na drie behandlingen ben ik zeer tevreden over de resultaten. De littekens in me huid zijn minder diep en minder zichtbaar nu.”

Suzanne
Couperose en onzuiverheden in het gelaat
08/06/2017

“In een paar behandelingen was mijn huid in mijn gezicht weer rustig en oogde het zoals ik het gewend was. Danielle is een professionele huidtherapeut die rustig uitlegt wat de behandeling inhoud, goed luistert en de tijd neemt om vragen te beantwoorden. Daarnaast voert ze haar behandelingen met veel passie uit.”

Kosteloos en vrijblijvend huidtherapeutisch consult

We willen je graag voorzien van eerlijke, oprechte en wetenschappelijk onderbouwde informatie. Daarom is het eerste consult altijd gratis en geheel vrijblijvend. Wij vinden dat iedereen de beste huidzorg verdiend! We ontmoeten je graag in de praktijk.

Neem contact op
Copyright © Huidtherapie Eemland 2019     Algemene Voorwaarden     Disclaimer     Privacy verklaring