Je gebruikt Internet Explorer. Deze website ondersteunt alleen moderne browsers. Gebruik alsjeblieft Chrome, Firefox, Safari of Edge.

Ervaringen

We hebben al heel veel tevreden klanten mogen helpen. Benieuwd naar hun ervaringen? Bekijk hieronder een greep uit hun reviews:

Erg blij met het resultaat van mijn huid. Jaren lang een onrustige huid gehad maar dankzij de behandelingen en adviezen van Danielle heb ik nu dan eindelijk een veel rustige huid gekregen.

Danielle heeft me geleerd hoe ik mijn huid het beste kan verzorgen en wat niet goed is voor mijn huid. Ze is eerlijk, betrouwbaar, rustig een luisterend oor en super aardig. Ik zal dan ook zeker dit jaar verder gaan met de behandelingen.

Beide locaties zijn ook super schoon en netjes. Dank je wel! ❤️

Leila de Vos (huidverbetering)

Ik ben bij Daniëlle terecht gekomen met een huidprobleem nadat ik bij veel andere huidtherapeuten ben geweest. Niemand kon me verder helpen, maar Daniëlle wel, en met een fantastisch resultaat! Ik ben haar enorm dankbaar.

Ze werkt echt samen met jou naar de beste oplossing voor op de lange termijn. Ze neemt echt de tijd voor je en ze is zeer professioneel en lief tegelijk. Ik raad het iedereen aan om hier in behandeling te gaan! Een dikke 10!

Esmée van den Hooff (huidverbetering)

Ben hier terecht gekomen via mijn huisarts voor oedeem therapie i.v.m. veel vocht na chemo en bestralingen.

Nu ik bij Danielle in behandeling ben voel ik zo veel verbetering dat ik dit bedrijf iedereen aanraad. Het zijn super lieve meiden en zeer kundig. Ik raad het ook iedereen aan voor super goede behandelingen.

Danny (oedeemtherapie)

Goede en vriendelijke service! Daniëlle is een zeer zorgvuldige professional. Je voelt je direct bij haar op je gemak en in goede handen. Als je komt voor een eerste behandeling wordt het uitgebreid uitgelegd, waarbij ze goed letten op hoe je het als klant ervaart.

Het is duidelijk dat de klant voorop staat. Alles loopt volledig naar wens. Een dikke 10!

Kimberly Verdonk (huidverbetering)

Sinds April dit jaar ben ik in behandeling bij Daniëlle. Ik ben tot nu toe erg tevreden over het resultaat en de gehele behandeling.

Ik merk dat mijn huidconditie beter wordt door de behandelingen en tips / producten die ik mee krijg van Daniëlle. Ze weet waar ze mee bezig is, legt alles duidelijk uit en heeft veel aandacht voor mijn vragen / mijn situatie.

Ik vind het erg prettig bij haar in behandeling te zijn. Ze neemt haar tijd om alles goed uit te leggen, is eerlijk en denkt mee waar nodig. Ik raad haar (huidtherapie Eemland) zeer zeker aan.

Macy van Werven (huidverbetering)

Al jaren lang heb ik last van bultjes en vlekken op mijn armen. Zo erg dat ik geen t-shirt meer wilde dragen. Ik voelde me erg onzeker hierover. Totdat ik bij Danielle terecht kwam. Samen met Loes hebben ze bij de intake alles duidelijk uitgelegd. Ik wilde al gelijk beginnen met de behandeling.

Al na een aantal behandelingen was er resultaat te zien. Daarna overgegaan naar een laserbehandeling, waar ik ook enorm tevreden over ben.

Ze neemt ruim de tijd voor je en rafelt het werk niet af. Ook als persoon zijn ze allebei heel aardig. Tussendoor mailt ze wel eens hoe het gaat, superfijn! Ook kan je leuk met ze kletsen. Ik ben ze allebei ontzettend dankbaar!

Duygu Kandemir (laserbehandeling)

Benieuwd naar meer ervaringen?

Je vindt nog meer ervaringen op:

Maak een afspraak voor een gratis & vrijblijvend intakegesprek

We willen je graag voorzien van eerlijke, oprechte en wetenschappelijk onderbouwde informatie. Dit bieden wij aan in een gratis en kosteloos intakegesprek. Voel je vrij om contact op te nemen of een online afspraak te boeken.

Home » Over de praktijk » Ervaringen
Call Now Button