Online afspraak maken

Ons Team

Met twee gepassioneerde en ervaren huidtherapeuten en een receptie medewerker vormen wij Huidtherapie Eemland

We weten écht hoe het voelt. Dat jij ons vertrouwt met jouw verhalen, frustraties of onzekerheden maakt ons werk bijzonder! We hopen je snel te zien in onze huidkliniek!

Daniëlle

“Het mooiste aan ons vak is, dat ik met alles wat ik in mij heb, mensen kan helpen. Ik wil het verschil maken voor de persoon die bij mij de kliniek binnenkomt door middel van aandacht, tijd en oprechtheid.

Inlevingsvermogen, persoonlijkheid en deskundigheid en is wat mij als huidtherapeut en mens karakteriseert. Dat jij begrepen en geholpen wordt, is wat voor mij telt.

Elke huidaandoening en ieder mens is anders en om deze reden ben ik altijd op zoek naar de beste behandeling die passend is bij de klant. Ik behandel niet alleen een huidaandoening, maar ik geef ook aandacht en voorlichting/ advies over leefstijl, voeding en het gebruik van cosmeceuticals. Dit zorgt ervoor dat ik een nog groter en langdurig resultaat kan behalen.”

Details

  • KP Nummer: 19914086388
  • BIG nummer: 90043870
  • Email: danielle@huidtherapie-eemland.nl

Sousan

“Sinds mijn jeugd ben ik al bezig met de verzorging van mijn huid. Daarom ben ik ook huidtherapeute geworden. Het kunnen bijdragen aan de kwaliteit van leven van iedere persoon, is voor mij een verrijking.
Jou begeleiden in je skincare journey is wat voor mij telt en op die manier samen jouw optimale huidconditie bereiken!
Als behandelaar vind ik het belangrijk om alles uit het behandelingsproces te halen. Daarbij vind ik open communicatie, transparant advies en inspraak belangrijk. Uiteraard doe ik dit met een deskundige insteek.
Ben je klaar om samen met mij in jouw mooiste huid te treden? Laat het me weten, dan gaan we aan de slag!”

Details

  • KP nummer: 39105419588
  • BIG nummer: 90108941
  • Email: sousan@huidtherapie-eemland.nl


Minouche

“Sinds augustus 2022 ben ik begonnen als balie en communicatie medewerker bij Huidtherapie Eemland. En niet zonder reden, ik wil namelijk zelf met de studie Huidtherapie starten. Een grote carrière switch voor mij, maar wel waar ik enorm naar uitkijk.

De komende tijd sta ik je graag te woord om je afspraken in te plannen en je te voorzien van informatie. Ook achter de schermen zit ik niet stil en ga ik aan de slag met de website en de social media van de praktijk. Ik kijk ernaar uit om jullie te ontmoeten en ik hoop de komende tijd al veel te leren van mijn collega’s over het mooie vak Huidtherapie.

Hopelijk tot snel!”

Details

  • Email: info@huidtherapie-eemland.nl


Kom langs!

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen of weet je niet precies wat je hebt? Neem gerust contact met ons op.

Je kunt makkelijk een online afspraak maken. Maar je kunt natuurlijk ook bellen op 033-2037030 of mailen naar info@huidtherapie-eemland.nl.

Home » Over de praktijk » Team Huidtherapie Eemland
Call Now Button