Je gebruikt Internet Explorer. Deze website ondersteunt alleen moderne browsers. Gebruik alsjeblieft Chrome, Firefox, Safari of Edge.

Huidtherapie Eemland praktijk
Ons team

Even voorstellen

Met vier gepassioneerde en ervaren huidtherapeuten en twee baliemedewerkers vormen wij Huidtherapie Eemland. We weten hoe het voelt. Dat jij ons vertrouwt met je verhalen, frustraties of onzekerheden maakt ons werk bijzonder.

We hopen je snel te zien in de praktijk!

Danielle van Eldik praktijkhouder en huidtherapeut bij Huidtherapie Eemland

Danielle

Een paar woorden…

Het mooiste aan ons vak is, dat ik met alles wat ik in mij heb, mensen kan helpen. Ik wil het verschil maken voor de persoon die bij mij de praktijk binnenkomt door middel van aandacht, tijd en oprechtheid.

Inlevingsvermogen, persoonlijkheid en deskundigheid en is wat mij als huidtherapeut en mens karakteriseert. Dat jij begrepen en geholpen wordt is wat voor mij telt.

Elke huidaandoening en ieder mens is anders en om deze redenen ben ik altijd op zoek naar de beste behandeling die passend is bij de patiënt en klant. Ik behandel niet alleen een huidaandoening, maar ik geef ook aandacht en voorlichting/ advies over leefstijl, voeding en het gebruiken van duurzame huidproducten. Dit zorgt ervoor dat ik een nog groter en langdurig resultaat kan behalen.

  • KP Nummer: 19914086388
  • BIG nummer: 90043870
  • Email: danielle@huidtherapie-eemland.nl

Nienke

Een paar woorden…

“Als afgestudeerd schoonheidsspecialist & huidtherapeut heb ik affiniteit met de huid en het behandelen ervan. Met de huid als ons grootste orgaan, geeft het me voldoening bij te kunnen dragen aan het verminderen of oplossen van jouw huidklacht. Elk persoon en elke huid is uniek, zo ook elk plan van aanpak. Dáár vind ik mijn uitdaging in!

Als behandelaar vind ik persoonlijk aandacht, een eerlijk advies en wederzijds vertrouwen belangrijke kernpunten! Anderen omschrijven mij als enthousiast, leergierig en laagdrempelig.

Just love the skin you´re in! Daar help ik je graag bij.”

  • KP nummer: 39104980588
  • BIG nummer: 90107606
  • Email: nienke@huidtherapie-eemland.nl
Huidtherapeut Sietske Uitslag Huidtherapie Eemland Amersfoort

Sietske

Een paar woorden…

“Ik ben een nieuwsgierige huidtherapeut met oprechte interesse in jou als persoon. Je krijgt van mij uitgebreide voorlichting over jouw huidklacht of hulpvraag en hierbij kijk ik graag breder dan alleen de huid.

Naast huidtherapeut ben ik ook orthomoleculair voedingsadviseur en geef ik, indien gewenst, ook adviezen over de mogelijke rol van voeding en leefstijl op jouw huidklacht.

Het geeft me veel voldoening als mensen door mijn behandeling en begeleiding letterlijk en figuurlijk beter en mooier in hun vel komen te zitten.

Daarnaast ben ik leergierig en wil ik mezelf continue blijven ontwikkelen zowel vakinhoudelijk als op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Mijn ervaring en kennis deel ik graag met anderen.”

  • KP Nummer: 69913269088
  • BIG nummer: 90045298
  • Email: sietske@huidtherapie-eemland.nl

Minouche

Een paar woorden…

“Sinds augustus 2022 ben ik begonnen als balie en communicatie medewerker bij Huidtherapie Eemland. En niet zonder reden, ik wil namelijk zelf met de studie Huidtherapie starten. Een grote carrière switch voor mij maar wel waar ik enorm naar uitkijk.

De komende tijd sta ik je graag te woord om je afspraken in te plannen en je te voorzien van informatie. Ook achter de schermen zit ik niet stil en ga ik aan de slag met de website en de social media van de praktijk. Ik kijk ernaar uit om jullie te ontmoeten en ik hoop de komende tijd al veel te leren van mijn collega’s over het mooie vak Huidtherapie. Hopelijk tot snel!”

  • Email: info@huidtherapie-eemland.nl

Maak een afspraak voor een gratis & vrijblijvend intakegesprek

We willen je graag voorzien van eerlijke, oprechte en wetenschappelijk onderbouwde informatie. Dit bieden wij aan in een gratis en kosteloos intakegesprek. Voel je vrij om contact op te nemen of een online afspraak te boeken.

Home » Over de praktijk » Huidtherapeuten
Call Now Button