Aan het laden…

Je gebruikt Internet Explorer. Deze website ondersteunt alleen moderne browsers. Gebruik alsjeblieft Chrome, Firefox, Safari of Edge.

Menu
Huidtherapie Eemland praktijk
Ons team

Huidtherapeuten

Met twee gepassioneerde en ervaren huidtherapeuten vormen wij Huidtherapie Eemland. We weten hoe het voelt. Dat jij ons vertrouwt met je verhalen, frustraties of onzekerheden maakt ons werk bijzonder.

We hopen je snel te zien in de praktijk!

Huidtherapeut en eigenaar Danielle van Eldik Huidtherapie Eemland Amersfoort

Danielle

  • KP Nummer: 19914086388
  • BIG nummer: 90043870
  • danielle@huidtherapie-eemland.nl

Aanwezig op:

Maandag, Woensdag, Donderdag, Vrijdag en Zaterdag

Een paar woorden

Als huidtherapeut wil ik mensen helpen, maar dat is voor mij niet geheel de kern. Ik wil het verschil maken voor de persoon die bij mij de praktijk binnenkomt door middel van aandacht, tijd en oprechtheid. Dit is wat je van mij mag verwachten als jouw behandelaar.

Ik heb in mijn beginjaren als huidtherapeut veel ervaring op gedaan in verschillende praktijken als ZZP’er. Ook heb ik lesgegeven aan huidtherapie studenten op de Haagse Hogeschool. Ondanks dat ik veel heb geleerd en het ontzettend naar mijn zin heb gehad op deze plekken, merkte ik dat ik mijn ‘ei’ er niet meer kwijt kon. Daarom opende ik zes jaar geleden mijn eigen praktijk, Huidtherapie Eemland. Nog elke dag geniet ik van deze stap!

Persoonlijkheid, deskundigheid en een luisterend oor is wat mij als huidtherapeut karakteriseert. Dat jij begrepen en geholpen wordt is wat voor mij telt.

Huidtherapeut Sietske Uitslag Huidtherapie Eemland Amersfoort

Sietske

  • KP Nummer: 69913269088
  • BIG nummer: 90045298
  • sietske@huidtherapie-eemland.nl

Aanwezig op:

Dinsdag, Donderdag en Vrijdag

Een paar woorden

“Ik ben een nieuwsgierige huidtherapeut met oprechte interesse in jou als persoon. Je krijgt van mij uitgebreide voorlichting over jouw huidklacht of hulpvraag en hierbij kijk ik graag breder dan alleen de huid.

Naast huidtherapeut ben ik ook orthomoleculair voedingsadviseur en geef ik, indien gewenst, ook adviezen over de mogelijke rol van voeding en leefstijl op jouw huidklacht.

Het geeft me veel voldoening als mensen door mijn behandeling en begeleiding letterlijk en figuurlijk beter en mooier in hun vel komen te zitten.

Daarnaast ben ik leergierig en wil ik mezelf continue blijven ontwikkelen zowel vakinhoudelijk als op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Mijn ervaring en kennis deel ik graag met anderen.”

Maak een afspraak voor een gratis & vrijblijvend intakegesprek

We willen je graag voorzien van eerlijke, oprechte en wetenschappelijk onderbouwde informatie. Dit bieden wij aan in een gratis en kosteloos intakegesprek. Voel je vrij om contact op te nemen of een online afspraak te boeken.

Home » Over de praktijk » Huidtherapeuten
Call Now Button