Je gebruikt Internet Explorer. Deze website ondersteunt alleen moderne browsers. Gebruik alsjeblieft Chrome, Firefox, Safari of Edge.

Huidtherapie Eemland praktijk
Ons team

Huidtherapeuten

Met drie gepassioneerde en ervaren huidtherapeuten vormen wij Huidtherapie Eemland. We weten hoe het voelt. Dat jij ons vertrouwt met je verhalen, frustraties of onzekerheden maakt ons werk bijzonder.

We hopen je snel te zien in de praktijk!

Danielle van Eldik praktijkhouder en huidtherapeut bij Huidtherapie Eemland

Danielle

Een paar woorden…

Het mooiste aan ons vak is, dat ik met alles wat ik in mij heb, mensen kan helpen. Ik wil het verschil maken voor de persoon die bij mij de praktijk binnenkomt door middel van aandacht, tijd en oprechtheid.

Inlevingsvermogen, persoonlijkheid en deskundigheid en is wat mij als huidtherapeut en mens karakteriseert. Dat jij begrepen en geholpen wordt is wat voor mij telt.

Elke huidaandoening en ieder mens is anders en om deze redenen ben ik altijd op zoek naar de beste behandeling die passend is bij de patiënt en klant. Ik behandel niet alleen een huidaandoening, maar ik geef ook aandacht en voorlichting/ advies over leefstijl, voeding en het gebruiken van duurzame huidproducten. Dit zorgt ervoor dat ik een nog groter en langdurig resultaat kan behalen.

  • KP Nummer: 19914086388
  • BIG nummer: 90043870
  • Email: danielle@huidtherapie-eemland.nl
Huidtherapeut Sietske Uitslag Huidtherapie Eemland Amersfoort

Sietske

Een paar woorden…

“Ik ben een nieuwsgierige huidtherapeut met oprechte interesse in jou als persoon. Je krijgt van mij uitgebreide voorlichting over jouw huidklacht of hulpvraag en hierbij kijk ik graag breder dan alleen de huid.

Naast huidtherapeut ben ik ook orthomoleculair voedingsadviseur en geef ik, indien gewenst, ook adviezen over de mogelijke rol van voeding en leefstijl op jouw huidklacht.

Het geeft me veel voldoening als mensen door mijn behandeling en begeleiding letterlijk en figuurlijk beter en mooier in hun vel komen te zitten.

Daarnaast ben ik leergierig en wil ik mezelf continue blijven ontwikkelen zowel vakinhoudelijk als op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Mijn ervaring en kennis deel ik graag met anderen.”

  • KP Nummer: 69913269088
  • BIG nummer: 90045298
  • Email: sietske@huidtherapie-eemland.nl

Sharon

Een paar woorden…

“Ik ben een enthousiaste huidtherapeut die is afgestudeerd aan de Hogeschool Utrecht. Zorgzaam, sociaal, leergierig, georganiseerd, nauwkeurig, aandacht voor details en doorzettingsvermogen zijn woorden die mij goed omschrijven. 

Ik ben altijd bezig nieuwe dingen te leren om het beste uit mijzelf als persoon en zorgprofessional te halen, zodat ik de goede zorg kan leveren die jij als patiënt verdient! Voor mij betekent goede zorg dat ik persoonlijke aandacht heb voor jou als individu en dat we samen kijken naar welke behandeling het beste bij jou aansluit.

Het feit dat ik mensen kan helpen met hun huid geeft mij veel voldoening en zorgt ervoor dat ik elke keer weer met plezier naar mijn werk ga.”

  • KP nummer: 39106360788
  • BIG nummer: 90111963
  • Email: sharon@huidtherapie-eemland.nl

Maak een afspraak voor een gratis & vrijblijvend intakegesprek

We willen je graag voorzien van eerlijke, oprechte en wetenschappelijk onderbouwde informatie. Dit bieden wij aan in een gratis en kosteloos intakegesprek. Voel je vrij om contact op te nemen of een online afspraak te boeken.

Home » Over de praktijk » Huidtherapeuten
Call Now Button