Huidtherapie Eemland | Huidtherapie Amersfoort

Onze vestigingen
Schothorst
Garietstraat 203
3813 BL Amersfoort

Vathorst
Heideweg 244
3825 ZM Amersfoort
Openingstijden
Schothorst
Maandag:11.00 - 20.00
Dinsdag:09.00 - 18.00
Woensdag:09.00 - 18.00
Donderdag:11.00 - 20.00
Vrijdag:09.00 - 17.00
Zaterdag:op afspraak

Vathorst
Maandag:09.00 - 17.00
Donderdag:11.00 - 20.00033 2037030 of mail: klik hier

Update ontwikkelingen Corona

Update 07 Mei 2020


Veilig behandelen in de Corona tijd

Na een aantal hectische en onzekere weken openen wij onze deuren weer voor alle huidtherapeutische behandelingen. Vanuit de regering hebben wij groen licht gekregen om vanaf maandag 11 mei alle behandelingen, met in achtneming van de hygiëne maatregelen van het RIVM, op te starten. Wij zijn dolenthousiast met dit nieuws en verwelkomen jullie graag in goede gezondheid in onze praktijk!

Aangescherpte richtlijnen

Als huidtherapeut zijn wij opgeleid om volgens strenge hygiëne maatregelen te werken om zoveel mogelijk besmettingen te voorkomen. In onze praktijk wordt dan ook altijd volgens een hygiëne protocol gewerkt, maar in deze Corona crisis zijn deze maatregelen extra aangescherpt. Wij volgen de richtlijnen van het VWS, het RIVM en de hygiënemaatregelen van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten op de gezondheid van onze patiënten en cliënten, maar ook om onze gezondheid te kunnen waarborgen.

Wanneer mag ik behandeld worden?

Wij behandelen jou alleen als je in goede gezondheid verkeert. Hierbij gaan we er vanuit dat je in alle eerlijkheid en oprechtheid de volgende vragen met ‘nee’ kunt beantwoorden. Mocht dit niet het geval zijn, vragen we je te wachten met het maken van een afspraak. Als je een afspraak hebt dan verzoeken we je vriendelijk om deze te annuleren. Jouw afspraak verzetten we dan naar een later moment.

 • Heeft u een of meerdere van de volgende (ook milde!) symptomen: neusverkoudheid of hoesten of benauwdheid of koorts (vanaf 38 C)?
 • Heeft u de afgelopen 24 uur klachten (COVID-19 symptomen) gehad?
 • Heeft u huisgenoten/gezinsleden met koorts en/of benauwdheidsklachten?
 • Is er bij uzelf of een huisgenoot/gezinslid in de afgelopen 14 dagen Corona vastgesteld?

Voorzorgsmaatregelen bij Huidtherapie Eemland

 • We vragen je het liefst vlak voor de behandeling naar de praktijk te komen. Dit voorkomt onnodig contact met anderen en wachttijd. Na de behandeling verzoeken we je vriendelijk de praktijk direct te verlaten via de aangegeven route.
 • De ingang van de praktijk is via de centrale hal bereikbaar. Hier staat een desinfectie tafel.
 • Voordat je de praktijk betreedt, vragen we je vriendelijk de handen te desinfecteren met de handalcohol. Probeer daarna zo min mogelijk objecten aan te raken. Hierbij kun je denken aan de telefoon of portemonnee.
 • In de wachtkamer staan de stoelen op een gepaste anderhalve meter afstand van elkaar. Dit is met tape afgeplakt.
 • We vragen je vriendelijk 1,5 meter afstand van anderen te bewaren.
 • De behandeling en huidproducten kun je met de pin betalen.
 • Vóór en ná elke behandeling of contact moment maken we de praktijk en behandelstoelen schoon volgens de hygiëne richtlijnen van het VWS, RIVM en de NVH.
 • Hoe graag we je ook willen verwelkomen in onze praktijk en blij zijn om je te zien handen schudden zit er helaas niet in.

Elke dag doen wij onze uiterste best om jullie veilig en goed te behandelen! Wij hopen op jullie begrip voor de vragen die we stellen en het geduld die we van je vragen.

Heel graag tot ziens!

Lieve groet,

Danielle en Lotte

Gratis videoconsult

Kies voor een gratis videoconsult waarin we je vragen kunnen beantwoorden en advies kunnen geven. Met je naam en een beveiligde persoonlijke code kunnen we AVG proof beeldbellen.

Neem contact op
Copyright © Huidtherapie Eemland 2019     Algemene Voorwaarden     Disclaimer     Privacy verklaring